esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 28 Mayıs 2023 #21 Berkay4154 dedi: Not: Biraz uzun oldu ama umarım anlaşılır olmuştur. Genişletmek için tıkla... Çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık.
Berkay4154 dedi: Not: Biraz uzun oldu ama umarım anlaşılır olmuştur. Genişletmek için tıkla... Çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık.
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.633 Çözümler 24 28 Mayıs 2023 #22 mehmeteser dedi: Çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Oyunu bitirdikten sonra da bir tartışma konusu açarsınız (tabi bu biraz uzun sürebilir. )artık.
mehmeteser dedi: Çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Oyunu bitirdikten sonra da bir tartışma konusu açarsınız (tabi bu biraz uzun sürebilir. )artık.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 28 Mayıs 2023 #23 @M3HM3TY Mesajınızda ki kutucuk bozulmuş galiba cevap verirken yazı çıktı. Anladım, daha dikkat oynayacağım. Teşekkürler.
@M3HM3TY Mesajınızda ki kutucuk bozulmuş galiba cevap verirken yazı çıktı. Anladım, daha dikkat oynayacağım. Teşekkürler.
G Great Alexander Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #24 Hikaye özeti bu Sürprizbozan: Özeti “Ağaca sormuşlar en çok neden korkarsın?‘Balta’ demiş. Niye balta ey ağaç demişler. Ağaç ne demiş biliyor musun? Sapı benden de ondan demiş, kardeşim dediğim adam bana bunu yaptı.” Genişletmek için tıkla...
Hikaye özeti bu Sürprizbozan: Özeti “Ağaca sormuşlar en çok neden korkarsın?‘Balta’ demiş. Niye balta ey ağaç demişler. Ağaç ne demiş biliyor musun? Sapı benden de ondan demiş, kardeşim dediğim adam bana bunu yaptı.” Genişletmek için tıkla...