RDR2 hikayesi nasıldır?

samet4747

Hectopat
Arkadaşlar RDR2 indirmesini başlattım ama aklıma bir şey takıldı. Oyunun hikayesi kaliteli mi? Tomb Raider serisinin hikayesini çok beğenmiş birisi olarak soruyorum.

Tomb Raider'dan çok daha kaliteli bir hikayesi var. Her karakterin oyunun başından sonuna kadar ki gelişimi çok iyi anlatılıyor nasıl bir anda buraya geldik demiyorsun oynarken Rockstar'ın hikaye anlamında yaptığı en başarılı oyundur kendisi.

Tomb Raider'a göre kat kat daha iyidir. Bence oyun dünyasında ki en iyi hikayelerden biri ve oynanışı da çok zevkli.

Hikaye başlarda yavaş ilerliyor diyorlar. Ben biraz oynamıştım ama bıraktım. Akisyonu bir Tomb raider oyunu gibi hızlı değil ama zevkli noktaları var. Önüme sürekli düşman çıksın öldüreyim tarzında oyunlar seviyorsan belki sıkılabilirsin ama kaliteli oyun.

Kalitenin ötesinde, muazzam bir hikayeye sahip. Oyunu 3 defa bitirmiş birisi olarak bunu net bir şekilde söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…