RDR2 hile kodu yazınca save alınmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Nymphe

Hectopat
Yer
Serbia
Daha fazla  
RDR2 oyununda hikaye modunda hile kodu kullandım fakat save alamıyorum. Bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2 oyununda hikaye modunda hile kodu kullandım fakat Save alamıyorum. Bunun bir çözümü var mı?

Bir görevin girişinde (sanırım chapter 4) göreve girmeden önce hileyi yazıp girince oto Save alıyordu ve Save almanada izin veriyordu ama koskoca hikayede 1 tane yapma hakkın vardı. Tavsiyem trainer ama trainerı açarsan dinput8.dll dosyaları çakıştığı için Türkçe yama devre dışı kalıyor ve oyunu İngilizce oynaman gerekiyor.
Çözüm aslında Cheat Engine :D

Yap o zaman neden konu açıyorsun.

Bir görevin girişinde (sanırım chapter 4) göreve girmeden önce hileyi yazıp girince oto Save alıyordu ve Save almanada izin veriyordu ama koskoca hikayede 1 tane yapma hakkın vardı. Tavsiyem trainer ama trainerı açarsan dinput8.dll dosyaları çakıştığı için Türkçe yama devre dışı kalıyor ve oyunu İngilizce oynaman gerekiyor.

Yap o zaman neden konu açıyorsun.

Önerin için teşekkür ederim Cheat Engine tavsiyesini konu açtıktan sonra birisi verdi bende buraya yazdım iyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı