zqreene Decapat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. RDR2 oynamak istiyorum tıklıyorum ama Rockstar Games açılmıyor. Böyle uyarı çıkıyor çözümü nedir? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-17 014402.png 14,9 KB · Görüntüleme: 202 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2025
Merhaba arkadaşlar. RDR2 oynamak istiyorum tıklıyorum ama Rockstar Games açılmıyor. Böyle uyarı çıkıyor çözümü nedir?
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 17 Şubat 2025 #2 Telefonunuzun internetine bağlanın ve tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 734 Çözümler 3 17 Şubat 2025 #3 Bu sorunu geçen bir arkadaş VPN kullanarak çözmüştü. Artı 0 Eksi
yusufinoo Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #4 zqreene dedi: Merhaba arkadaşlar. RDR2 oynamak istiyorum tıklıyorum ama Rockstar Games açılmıyor. Böyle uyarı çıkıyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... sistem ney zqreene dedi: Merhaba arkadaşlar. RDR2 oynamak istiyorum tıklıyorum ama Rockstar Games açılmıyor. Böyle uyarı çıkıyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... ve bu arada bu sorun belleğinin yetmemesi sonucunda oluşur Artı 0 Eksi
zqreene dedi: Merhaba arkadaşlar. RDR2 oynamak istiyorum tıklıyorum ama Rockstar Games açılmıyor. Böyle uyarı çıkıyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... sistem ney zqreene dedi: Merhaba arkadaşlar. RDR2 oynamak istiyorum tıklıyorum ama Rockstar Games açılmıyor. Böyle uyarı çıkıyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... ve bu arada bu sorun belleğinin yetmemesi sonucunda oluşur
Erdem Oğuz Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 739 Çözümler 2 Yer Hatay,İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 17 Şubat 2025 #5 zqreene dedi: Merhaba arkadaşlar. RDR2 oynamak istiyorum tıklıyorum ama Rockstar Games açılmıyor. Böyle uyarı çıkıyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... VPN açıp denermisin? Artı 0 Eksi
zqreene dedi: Merhaba arkadaşlar. RDR2 oynamak istiyorum tıklıyorum ama Rockstar Games açılmıyor. Böyle uyarı çıkıyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... VPN açıp denermisin?
KS KS zqreene Decapat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #6 Erdem Oğuz dedi: VPN açıp denermisin? Genişletmek için tıkla... vpn açtım oldu ama vpnsiz neden olmuyor. oyun oynamak istediğimde error veriyor ve offline mod kullanılıyor Artı 0 Eksi
Erdem Oğuz dedi: VPN açıp denermisin? Genişletmek için tıkla... vpn açtım oldu ama vpnsiz neden olmuyor. oyun oynamak istediğimde error veriyor ve offline mod kullanılıyor