RDR2 için font sorunu olmayan güncel Türkçe yama önerisi

Jeswia

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, yıllardır kütüphanemde kokan RDR2'ye başlama kararı aldım. B2 seviyesinde İngilizcem var lakin her detayı anlamak istiyorum çünkü bu oyun aşırı övüldü. Bakalım overrated mi underrated mi :)

Sizden ricam, bozuk fontu olmayan ve kaliteli bir yama önerisi. 3-4 yama indirdim lakin hepsinde I harfi bozuk, kutucuk oluyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajı okudunuz mu ana mesajı kastediyorum, ilk mesaj yani. Orada çözümü var.
Vulkan yerine DX12 yapın mesajını diyorsan orayı anlamadım. Nereden değiştireceğim. Ayrıca arkada açık bırakın dediği Exeyi açık bırakıyorum. Oyunda her sol tık attığımda ekrana o geliyor

Bu linkteki dosyaları oyunun dosya konumuna attın mı? Oyun ayarlarından DX12 yapabilirsin, Advanced Graphics kısmında mevcut.

Dosya Ekleri

• 1662438870669.png
    1662438870669.png
    93,6 KB · Görüntüleme: 23
  • 1662438870669.png
    1662438870669.png
    93,6 KB · Görüntüleme: 26
1735573547316.png

Oyun kapalı, dosyaları şimdi attım. Sadece dosyaları atarak ve oyunu Dx12 yaparak hala kutucuk sorunu var. Ayrıca 2. dosyayı oyunun klasörlerine atıp kurdum. Yeni gelen Exe'yi de masaüstüne atıp FontFix'e tıklayıp oyunu açıyorum. Hem I lar hala kutucuk olarak duruyor hem de ana ekrana FontFıx exesi geliyor.
1735573776221.png

Şu dosyadaki exe yi kurdunuz mu en başta, dosyalarınızda göremedim.
Kurmuşsunuz fark etmedim, kusura bakmayın. @Jeswia
Daha önceden yüklediğiniz yamaları sildiniz mi? Simediyseniz sıkıntı olabilir.
@Jeswia

Son düzenleme:
Evet, bu EXE olmadan da kutucuk olduğunu belirtmek için önce yamayı kurdum ve oyunu açtım, kutucuk sorunu vardı. Sonra oyunu kapattım. EXE'yi kurdum, çalıştırdım. Hem kutucuk kalkmadı, hem de üst mesajda belirttiğim gibi ekrana çıkıp duruyordu.

Kurmuşsunuz fark etmedim, kusura bakmayın. @Jeswia
Daha önceden yüklediğiniz yamaları sildiniz mi? Simediyseniz sıkıntı olabilir.
@Jeswia
Silip de denedim, yine olmadı. Kutucuk duruyor.

Son düzenleme:
Yeni yama geldi, Beta sürümünde ama çoğu yer çevrilmiş, üstelik font sorunu yok deniliyor. Bir bakın derim.
Önce başka bir Türkçe yama yüklüyse kaldırın ve bunu deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı