AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 19 Ağustos 2022 #11 musti9784653 dedi: 3. parti yazılımı sonuçta. Taratmışsınız ve trojan çıkmış. Ben demiyorum bak orada VirusTotal bulmuş yani. Genişletmek için tıkla... False positive kankacım bilgin olmadan konuşma lütfen. Slenders dedi: Bu çıkıyor tehlikeli değil mi?Eki Görüntüle 1490772 Genişletmek için tıkla... False positive hocam virus olduğu zaman bir sürü antivirus uyarı veriyor. musti9784653 dedi: 3. parti yazılımı sonuçta. Taratmışsınız ve trojan çıkmış. Ben demiyorum bak orada VirusTotal bulmuş yani. Genişletmek için tıkla... + Olarak VirusTotal bulmaz VirusTotal virüsleri antivirüslere taratır onlar bulur.
musti9784653 dedi: 3. parti yazılımı sonuçta. Taratmışsınız ve trojan çıkmış. Ben demiyorum bak orada VirusTotal bulmuş yani. Genişletmek için tıkla... False positive kankacım bilgin olmadan konuşma lütfen. Slenders dedi: Bu çıkıyor tehlikeli değil mi?Eki Görüntüle 1490772 Genişletmek için tıkla... False positive hocam virus olduğu zaman bir sürü antivirus uyarı veriyor. musti9784653 dedi: 3. parti yazılımı sonuçta. Taratmışsınız ve trojan çıkmış. Ben demiyorum bak orada VirusTotal bulmuş yani. Genişletmek için tıkla... + Olarak VirusTotal bulmaz VirusTotal virüsleri antivirüslere taratır onlar bulur.
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #12 AytKrZ02 dedi: False positive kankacım bilgin olmadan konuşma lütfen. False positive hocam virus olduğu zaman bir sürü antivirus uyarı veriyor. + Olarak VirusTotal bulmaz VirusTotal virüsleri antivirüslere taratır onlar bulur. Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirdim kurdum ücretsiz sürümü koruma altındayım güvenilir değil mi Kaspersky?
AytKrZ02 dedi: False positive kankacım bilgin olmadan konuşma lütfen. False positive hocam virus olduğu zaman bir sürü antivirus uyarı veriyor. + Olarak VirusTotal bulmaz VirusTotal virüsleri antivirüslere taratır onlar bulur. Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirdim kurdum ücretsiz sürümü koruma altındayım güvenilir değil mi Kaspersky?
E eNwg0d_FPS Attopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #13 False positive hocam. Sorun yok ben bayadır kullanıyorum fakat online girmeyin ban yiyebilirsiniz. Kaspersky veya MaxSecure herşeye virüs diyor merak etmeyin. Keyifli oyunlar dilerim
False positive hocam. Sorun yok ben bayadır kullanıyorum fakat online girmeyin ban yiyebilirsiniz. Kaspersky veya MaxSecure herşeye virüs diyor merak etmeyin. Keyifli oyunlar dilerim
A abc_123 Megapat Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #14 452252 dedi: Virüs değil hocam bu, merak etmeyin. Aynı yamayı ben de uzun süredir kullanıyorum, bilgisayara virüs falan bulaşmadı. Genişletmek için tıkla... @452252 Selam hocam bu yamayı kurdum ancak font fix işini beceremedim. Yardımcı olabilir misiniz?
452252 dedi: Virüs değil hocam bu, merak etmeyin. Aynı yamayı ben de uzun süredir kullanıyorum, bilgisayara virüs falan bulaşmadı. Genişletmek için tıkla... @452252 Selam hocam bu yamayı kurdum ancak font fix işini beceremedim. Yardımcı olabilir misiniz?