fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #21 forruina dedi: Hocam daha önce bir mod için DLL indirdim aynı şey mi ona göre indireyim. Genişletmek için tıkla... Ben bilemem aynı şey mi RDR2 dosya konumuna gidin bakın, "version.dll" adlı bir dosya varsa, zaten yapmışsınızdır bunu indirmenize gerek yok.
forruina dedi: Hocam daha önce bir mod için DLL indirdim aynı şey mi ona göre indireyim. Genişletmek için tıkla... Ben bilemem aynı şey mi RDR2 dosya konumuna gidin bakın, "version.dll" adlı bir dosya varsa, zaten yapmışsınızdır bunu indirmenize gerek yok.
forruina Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #22 fermaNga dedi: Ben bilemem aynı şey mi RDR2 dosya konumuna gidin bakın, "version.dll" adlı bir dosya varsa, zaten yapmışsınızdır bunu indirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam verison8.dll adında varmış söylediğiniz gibi yaptım teşekkür ediyorum artık oyunum daha keyifli olacaktır.
fermaNga dedi: Ben bilemem aynı şey mi RDR2 dosya konumuna gidin bakın, "version.dll" adlı bir dosya varsa, zaten yapmışsınızdır bunu indirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam verison8.dll adında varmış söylediğiniz gibi yaptım teşekkür ediyorum artık oyunum daha keyifli olacaktır.