emilianoMM8 Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:30 #1 https://forum.donanimhaber.com/red-dead-redemption-ii-2025-turkce-yama--158486074 Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama Bunlar ve baska yamalar gözüme çarptı ama VirusTotal sonuçlarında virüslü gözüküyor. Trojan falan var. Sorunsuz ve virüssüz bir yama var mi?
https://forum.donanimhaber.com/red-dead-redemption-ii-2025-turkce-yama--158486074 Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama Bunlar ve baska yamalar gözüme çarptı ama VirusTotal sonuçlarında virüslü gözüküyor. Trojan falan var. Sorunsuz ve virüssüz bir yama var mi?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.024 Makaleler 11 Çözümler 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:40 #2 @emilianoMM8 virüs yok. False-positive merak etme. Bunu kullan: emilianoMM8 dedi: Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama Genişletmek için tıkla...
@emilianoMM8 virüs yok. False-positive merak etme. Bunu kullan: emilianoMM8 dedi: Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama Genişletmek için tıkla...
Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.528 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:41 #3 Sorunsuz şekilde kullandığım yama 2 kere bu yamayla bitirdim oyunu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sorunsuz şekilde kullandığım yama 2 kere bu yamayla bitirdim oyunu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emilianoMM8 Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:42 #4 Yerayay dedi: @emilianoMM8 virüs yok. False-positive merak etme. Bunu kullan: Genişletmek için tıkla... Hocam mobilden bakıyordum da gözükmemis bende teşekkür ederim.
Yerayay dedi: @emilianoMM8 virüs yok. False-positive merak etme. Bunu kullan: Genişletmek için tıkla... Hocam mobilden bakıyordum da gözükmemis bende teşekkür ederim.