Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #11 sakal5323 dedi: Şahsen diğer karaktere geçince canım çok sıkıldı uykumu getirdi hem görevleri hem kendisi. Genişletmek için tıkla... O kadar aksiyondan sonra köy hayatı hiç gitmiyor, katılıyorum.
sakal5323 dedi: Şahsen diğer karaktere geçince canım çok sıkıldı uykumu getirdi hem görevleri hem kendisi. Genişletmek için tıkla... O kadar aksiyondan sonra köy hayatı hiç gitmiyor, katılıyorum.
Yennefer Sorceress Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.026 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 22 Kasım 2020 #12 Arthur'dan sıkılmak mı? Aman Ya Rabbi
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 22 Kasım 2020 #13 sakal5323 dedi: Şahsen diğer karaktere geçince canım çok sıkıldı uykumu getirdi hem görevleri hem kendisi. Genişletmek için tıkla... İlginç spoiler verme ama kendim görmek istiyorum belki RDR2'nin uzun oynanış süresi canını sıkmıştır. Yennefer Sorceress dedi: Arthur'dan sıkılmak mı? Aman Ya Rabbi Genişletmek için tıkla... Dostum Arthur adamım ancak çok merak ediyorum ve esmer ya bende esmerim ondan da istiyorum saç sakal yakışır.
sakal5323 dedi: Şahsen diğer karaktere geçince canım çok sıkıldı uykumu getirdi hem görevleri hem kendisi. Genişletmek için tıkla... İlginç spoiler verme ama kendim görmek istiyorum belki RDR2'nin uzun oynanış süresi canını sıkmıştır. Yennefer Sorceress dedi: Arthur'dan sıkılmak mı? Aman Ya Rabbi Genişletmek için tıkla... Dostum Arthur adamım ancak çok merak ediyorum ve esmer ya bende esmerim ondan da istiyorum saç sakal yakışır.