E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 Evet şu an Steam'de indirimde fakat şu anda alamam. İlkbahar indirimlerinde yine %75 indirime girer mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
Evet şu an Steam'de indirimde fakat şu anda alamam. İlkbahar indirimlerinde yine %75 indirime girer mi sizce?
xarqon Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 Rockstar Launcher'ı da takip edebilirsiniz. Geçen ay oradan 500 küsur TL'ye satın almıştım ve ne Steam'de ne de Epic Games'te indirimdeydi.
Rockstar Launcher'ı da takip edebilirsiniz. Geçen ay oradan 500 küsur TL'ye satın almıştım ve ne Steam'de ne de Epic Games'te indirimdeydi.
E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 xarqon dedi: Rockstar Launcher'ı da takip edebilirsiniz. Geçen ay oradan 500 küsur TL'ye satın almıştım ve ne Steam'de ne de Epic Games'te indirimdeydi. Genişletmek için tıkla... Geçen ay yılbaşı indirimleri vardı indirimdeydi iki platformda da.
xarqon dedi: Rockstar Launcher'ı da takip edebilirsiniz. Geçen ay oradan 500 küsur TL'ye satın almıştım ve ne Steam'de ne de Epic Games'te indirimdeydi. Genişletmek için tıkla... Geçen ay yılbaşı indirimleri vardı indirimdeydi iki platformda da.
xarqon Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #4 ege20 dedi: Geçen ay yılbaşı indirimleri vardı indirimdeydi iki platformda da. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Ultimate Edition'u indirimdeydi hatta Rockstar Launcher'da.
ege20 dedi: Geçen ay yılbaşı indirimleri vardı indirimdeydi iki platformda da. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Ultimate Edition'u indirimdeydi hatta Rockstar Launcher'da.