M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #11 Cuteaa dedi: John'a geçince oyunun bir olayı kalmıyor zaten ben hiç sevmemiştim o kısmı çünkü RDR1 ile RDR2'yi bağlamak için yapılan bir kısım orası sadece sonu önemli ve bence John kısmı zaman kaybı at falan da gidiyor. Genişletmek için tıkla... Birçok kişi böyle diyor oyunun anlamı kalmıyor diye. Keşke RDR1 daha önceden geçseydi.
Cuteaa dedi: John'a geçince oyunun bir olayı kalmıyor zaten ben hiç sevmemiştim o kısmı çünkü RDR1 ile RDR2'yi bağlamak için yapılan bir kısım orası sadece sonu önemli ve bence John kısmı zaman kaybı at falan da gidiyor. Genişletmek için tıkla... Birçok kişi böyle diyor oyunun anlamı kalmıyor diye. Keşke RDR1 daha önceden geçseydi.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.568 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #12 M3HM3TY dedi: Peki Arap atı? Bir daha sahip olmayacak mıyım ona? Genişletmek için tıkla... Oynarken görüceksin zaten neden John'a geçmediğini. Bence buradan öğrenmek yerine oynaman daha iyi olur.
M3HM3TY dedi: Peki Arap atı? Bir daha sahip olmayacak mıyım ona? Genişletmek için tıkla... Oynarken görüceksin zaten neden John'a geçmediğini. Bence buradan öğrenmek yerine oynaman daha iyi olur.