Bu attığın mesajın daha boş olduğunun umarım farkındasındır bilgilendirmek istedim tepki at yeter niye konu sahibinin mesajı dışında mesaj atıyorsun bu arada cevap şimdi baktım güncelleme falanla 150 GB oluyor sen en iyisi 200 GB bulundur kardeş lazım oluyor.
Ben rage atmadım niyetim o değildi ben sadece bu arkadaşın bilgisinin doğru olmayacağını söylemek istedim
Konuyla alakasız olsa da hocam şunada bir baksanıza
FIFA 18 de Online oynamak için EA hesabına ihtiyacım var peki paralı mı bu EA hesabı yoksa bedava mı? (EA play yüzünden kafam karıştı da o yüzden soruyorum) Not: PS Plus'ım var.
150 GB kullanılabilir alan istiyor. Depolamanızı sonuna kadar kullanmanız çok sağlıklı olmaz çünkü sürekli bir geçici yazma/silme işlemi oluyor sistemde. Yeterli alan olmazsa sistemde kasma, yavaşlama sorunu yaşayabilirsiniz. Şu an için alan yeterli gözüküyor sizin için ama güncelleme gelince depolamada sorun yaşayabilirsiniz. Yanlış biliyor olabilirim, şu an PC kullanmadığım için hatırlayamıyorum ama gelen güncellemeler öncelikle örneğin 30 GB ise o dosya ayrı indiriliyor yani ekstra bir 30 GB ihtiyacı oluyor ama güncelleme indirildikten sonra o 30 GB oyuna ekleniyor ve 30 GB olmasa da bir miktar oyun dosyasında artış yaşatıyor olabilir. Buradaki sorun bir miktar güncellemeler için de alana ihtiyacınız olabileceği.