RDR2 kaç GB?

G4RDEN

Decapat
Daha fazla  
(rdr2 kaç gb sorusu değil, rdr2 ek indirme sorunu, mod başlığı bilinçsizce değiştirdi) Merhaba, RDR2 satın aldım. 152 GB depolama alanım var. Fakat oyunu indiremiyorum.

Oyunun şu anki boyutu Steam'de 119.45 GB. Ancak oyunu indire bastığımda 119.45GB'yi anında indiriyor. Ama aynı zamanda indirmeye devam ediyor. Yani oyun 240GB tutuyor.

Depolamayı önceden doldurmuyor, 119gbyi otomatik indirdiğinde indirmeye devam ediyor.

Normal birşeymi yoksa anormal birşeymi ve nasıl çözebilirim?

Saygılar.

Son düzenleme:
O öyle işlemiyor. Aynısı bana Jedi: Fallen Order'da oldu. Eğer diske bakarsan tüm oyunu indirmiş gibi gösteriyor, yani 152GB depolama alanın varsa 32GB kalmış gibi gösteriyor. Fakat oyun tamamen indiğinde yine 32GB kalmış oluyor. Ona aldanma.

Arkadaşlar fakat benim depolama alanım azalmaya devam ediyor.

Oyunu indirmeye başlattığın an diskten oyunun kaplayacağı alanı götürüyor. Başka da bir depolama alanı kaplamıyor.
Hayır, depolama alanı azalmaya devam ediyor.

O öyle işlemiyor. Aynısı bana Jedi: Fallen Order'da oldu. Eğer diske bakarsan tüm oyunu indirmiş gibi gösteriyor, yani 152GB depolama alanın varsa 32GB kalmış gibi gösteriyor. Fakat oyun tamamen indiğinde yine 32GB kalmış oluyor. Ona aldanma.
Hayır, depolama alanım azalmaya devam ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı