Sürprizbozan RDR2 kaç saatim kaldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Arthur reisi kaybettik. Kaç saatim kaldı John'la? Micah itinin öluşünü kaç saat sonra izleyeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arthur'daki karizma John'da yok. John'u yönetirken o his bana geçmedi. John ile ilk görev olan çiftliğe ürün götürdükten sonra oyunu kapadım dün akşam. Daha önemlisi RDR 2'den sonra ne oynayacağım? Her şey çok boş gelmeye başladı...

Oyunun ana senaryosunu bitirmişsiniz kapanış bölümü 8-9 saat sürüyor diye biliyorum. İlk saatleri sıkıcı biraz.

Arthur'daki karizma John'da yok. John'u yönetirken o his bana geçmedi. John ile ilk görev olan çiftliğe ürün götürdükten sonra oyunu kapadım dün akşam. Daha önemlisi RDR 2'den sonra ne oynayacağım? Her şey çok boş gelmeye başladı...
RDR1'i oynamamışsınız yüksek ihtimal. İlk oyunu oynamayan adam için çok da önemli değil kapanış bölümü.

John ile 7 yıl sonrasini oynuyoruz değil mi? Çünkü annesburg un yukarı tarafımda bir kadina avlanmayı öğretiyorduk oraya gittim kadınla konuşurken 7-8 yıl önce sana öğretmişti falan diyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı