Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 10 Mart 2024 #1 Arkadaşlar oyunda sakince takılırken böyle bir olay yaşadım. Aşırı eğlenceliydi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim dikkatimi çeken olaylar: Çatışma bitince birisinin "Hepsi bu kadardı" demesi. Charles'ın cesedi yağmalaması Micah'ın yemek yemesi Sizinde dikkatinizi çeken bir olay olduysa belirtebilirsiniz
Arkadaşlar oyunda sakince takılırken böyle bir olay yaşadım. Aşırı eğlenceliydi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim dikkatimi çeken olaylar: Çatışma bitince birisinin "Hepsi bu kadardı" demesi. Charles'ın cesedi yağmalaması Micah'ın yemek yemesi Sizinde dikkatinizi çeken bir olay olduysa belirtebilirsiniz
Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 638 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2024 #2 Sürprizbozan: Spoiler Micah faresi yine bildiğimiz gibi. Kesin bu işte bir parmağı vardır.