Sürprizbozan RDR2 Kampta Gördüğüm Yarı Aldatma Sayılabilecek Olay

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Abigail de öyle masum değil bizim oynamadığımız (hikaye öncesi) yerlerde ve RDR1 de bahse anılıyor o olay ise.
abigail ve John birbirlerine aşık olmadan önce abigaila hayat kadını diyebiliriz çetedeki herkesle hatırladığım kadarıyla Arthur bile dahil olmak üzere herkesle yatmıştır

Micah hikayede bir yerlerde söylüyordu diye hatırlıyorum. Ama "Micah" söylediği için pek takmamıştım. Yabancı forumlarda da zaten Jack için, Javier'ın çocuğu diyenleri görmüştüm.

Micah hikayede bir yerlerde söylüyordu diye hatırlıyorum. Ama "Micah" söylediği için pek takmamıştım. Yabancı forumlarda da zaten jack için, Javier'ın çocuğu diyenleri görmüştüm.

Büyük ihtimalle evet javierin çocuğu hatta o yüzden ilk John bir şüpheci oluyor benim çocuğum değil diye falan RDR1 de bu olayların 1-2 cümlesi geçiyor.

Ben kabul etmedim. Devamında noluyordu?
Beyaz çarşaflı bir ibadet grubunda kardeşini buluyorsunuz. Kardeşi önce sizi tanıyor sonra kararsız kalıyor ve kaçıyor sizden. Onu atla kovalayıp durduruyorsunuz. Kafasına sıkmakla tehdit ederken elindeki silahı düşürüyorsunuz. Sonra zaten yumușuyor ve sizinle ablasının yanına geliyor.
Ama siz bu görevi yapmadığınız için o kadının diğer görevleri sizde açılıyor mu açılmıyor mu bilmiyorum. Görev serisi vardı çünkü.

İki koca göğüse sattın lan güzeller güzeli Abigail'i John yazıklar olsun, erkekler kapatılsın (!)
Karen kamptaki en çekici kadınlardan bir tanesi hocam sonuçta

Hocam konudan bağımsız olarak hangi türkçe yamayı kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…