47rapflexx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 615 Çözümler 5 14 Ağustos 2023 #41 Salvatorio dedi: Oyunu yüksek onurla bitiren var mı? Benim onur seviyem yerlerdeydi. Her yolda gördüğümde yardım ediyordum. Ama genellikle gelene geçene vuruyordum. Genişletmek için tıkla... Ben yüksek onurla bitirdim hocam.
Salvatorio dedi: Oyunu yüksek onurla bitiren var mı? Benim onur seviyem yerlerdeydi. Her yolda gördüğümde yardım ediyordum. Ama genellikle gelene geçene vuruyordum. Genişletmek için tıkla... Ben yüksek onurla bitirdim hocam.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 14 Ağustos 2023 #42 Salvatorio dedi: Oyunu yüksek onurla bitiren var mı? Benim onur seviyem yerlerdeydi. Her yolda gördüğümde yardım ediyordum. Ama genellikle gelene geçene vuruyordum. Genişletmek için tıkla... Ben maksimum onurla bitirmiştim. Tekrar öyle ilerliyorum.
Salvatorio dedi: Oyunu yüksek onurla bitiren var mı? Benim onur seviyem yerlerdeydi. Her yolda gördüğümde yardım ediyordum. Ama genellikle gelene geçene vuruyordum. Genişletmek için tıkla... Ben maksimum onurla bitirmiştim. Tekrar öyle ilerliyorum.