Çözüldü RDR2 kampta yumruk yemek neye yol açar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sucuk123

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde bir video izledim. Bir adam RDR2'de bir çete üyesiyle konuşurken sürekli "antagonize" (muhtemelen sataşmak) tuşuna basıyordu, bunu birçok kişiye yapınca biri geldi ve Arthur'a yumruk attı. Sonra Arthur bayıldı ve kampın dışında bir yerde uyandı. Bunun zararları nedir ve onur seviyemizi etkiliyor mu?

Bir GIF yaptım (İki link de aynı GIF.):

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
S
Peki ne oluyor, kamp üyelerine sataşıyoruz.
Bisey olmuyor etkileşim sadece. Ne olmasını bekliyorsunuz? Birisinin karısına kötü davranırsanız o adamın seyirci kalmasını bekleyemezsiniz. Kamptaki insanlarla konuşmalarınız onur seviyesini etkilemez. Ufak bir düzenleme oyunu oynayalı çok zaman oldu. Sean ile Karen evli mi emin değilim.
Hayır hocam onur seviyenizi etkilemiyor.

Peki ne oluyor, kamp üyelerine sataşıyoruz.
Bisey olmuyor etkileşim sadece. Ne olmasını bekliyorsunuz? Birisinin karısına kötü davranırsanız o adamın seyirci kalmasını bekleyemezsiniz. Kamptaki insanlarla konuşmalarınız onur seviyesini etkilemez. Ufak bir düzenleme oyunu oynayalı çok zaman oldu. Sean ile Karen evli mi emin değilim.

Çözüm
Belki son çete savaşında sizin tarafınızda yer almazlar. Bazı görevleri yapmak sana kalmış yardım er veya etme diyor. Ben hepsine ettim oyun aonunda da yanımda saf aldılar. Bilemiyorum belki tersi olabilir. Sonuç belli ama.

Fark etmez oyun sonuna herhangi bir etki yok. Kamp içi etkileşimler oyun hikayesini etkilemez.
Ekstra dipnot 2 son var. Aslında 4 son mevcut ama onur seviyenize göre 2 farklı son elde ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…