RDR2 kan miktarı az

İşletim sistemi
Windows 10

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Başlık biraz psikopatça gibi oldu fakat bu şekilde sorum 😅 oyunu PC üzerinden oynuyorum YouTube'da falan izlediğim videolarda çatışma sırasında vurduğumuz düşmanlardan çıkan kan benim oyunumda çıkmıyor. Bunun ile ilgili bir grafik ayarı falan var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlık biraz psikopatça gibi oldu fakat bu şekilde sorum 😅 oyunu PC üzerinden oynuyorum YouTube'da falan izlediğim videolarda çatışma sırasında vurduğumuz düşmanlardan çıkan kan benim oyunumda çıkmıyor. Bunun ile ilgili bir grafik ayarı falan var mıdır acaba?
Grafik ayarlarının fotoğrafını atar mısın? Bakalım bir şey bulabilecek miyim?

Oyunda öyle bir ayar yok kanların kalitesini arttırma gibisinden belki effects veya particule ayarı sorununu çözebilir.İkinci nokta ise her silahla adam vurulduğunda kan efekti çıkmıyor pompalı gibi ağır silahlar ile adam vurmak daha çok kan çıkartıyor.

@RUSHTOB Texture quality, particle quality ve tesellation quality ultra, TAA high, anistotropic filtering x16. Geri kalanların tümü medium durumda. Advanced settings de kapalı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı