RDR2 kış indirimlerinde daha fazla indirime girer mi?

Bence şuanda oyuna 20 dolar verilmez,1500 TL olduğu zamanlarda verilebilirdi ben 20 dolar vermenizi önermiyorum,güzel oyun ama 20 dolara değecek kadar değil. Kış indirimlerinde fiyatının orta derecelerde ucuzlayacağını düşünüyorum,yani şuanda bütçeniz varsa alabilirsiniz ama ben bekliyicem diyorsanız kış indirimlerine girecek evet.

Bence şuanda oyuna 20 dolar verilmez,1500 TL olduğu zamanlarda verilebilirdi ben 20 dolar vermenizi önermiyorum,güzel oyun ama 20 dolara değecek kadar değil. Kış indirimlerinde fiyatının orta derecelerde ucuzlayacağını düşünüyorum,yani şuanda bütçeniz varsa alabilirsiniz ama ben bekliyicem diyorsanız kış indirimlerine girecek evet.
Anladım teşekkürler.

Bence şu anda oyuna 20 dolar verilmez, 1500 TL olduğu zamanlarda verilebilirdi ben 20 dolar vermenizi önermiyorum, güzel oyun ama 20 dolara değecek kadar değil. Kış indirimlerinde fiyatının orta derecelerde ucuzlayacağını düşünüyorum, yani şu anda bütçeniz varsa alabilirsiniz ama ben bekliyicem diyorsanız kış indirimlerine girecek evet.

Hocam iyide 1500TL olduğu zamanlardan daha ucuza geliyor. 20 dolar 700TL farkında mısınız.

RDR 2 şu an Steam sonbahar indirimiyle 20 dolar. Kış indiriminde daha fazla indirime girer mi yoksa şimdi alayım mı?

700TL RDR2 için makul bir fiyat olabilir hocam. 100 saat oynayacağınız bir oyun. Fiyatının hakkını da çeşitlilik olarak verir.

Ayrıca kış indirimlerinde de aşırı bir indirim farkı olmaz. Hatta muhtemelen yine 20 dolara düşer.

Bilemiyorum ama acelen yoksa bekle. 1 yıl önce 250 TL Epic üzerinden almıştım. Bir daha o kadar düşer mi tartışılır?

RDR2'yi Steam'den 98 TL'ye alabilenler çok şanslı. Bende o nadir kişilerdenim. Daha fazla düşeceğini sanmıyorum 700 TL iken alınmalı bence. Fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı