Bence şuanda oyuna 20 dolar verilmez,1500 TL olduğu zamanlarda verilebilirdi ben 20 dolar vermenizi önermiyorum,güzel oyun ama 20 dolara değecek kadar değil. Kış indirimlerinde fiyatının orta derecelerde ucuzlayacağını düşünüyorum,yani şuanda bütçeniz varsa alabilirsiniz ama ben bekliyicem diyorsanız kış indirimlerine girecek evet.
Bence şuanda oyuna 20 dolar verilmez,1500 TL olduğu zamanlarda verilebilirdi ben 20 dolar vermenizi önermiyorum,güzel oyun ama 20 dolara değecek kadar değil. Kış indirimlerinde fiyatının orta derecelerde ucuzlayacağını düşünüyorum,yani şuanda bütçeniz varsa alabilirsiniz ama ben bekliyicem diyorsanız kış indirimlerine girecek evet.
Bence şu anda oyuna 20 dolar verilmez, 1500 TL olduğu zamanlarda verilebilirdi ben 20 dolar vermenizi önermiyorum, güzel oyun ama 20 dolara değecek kadar değil. Kış indirimlerinde fiyatının orta derecelerde ucuzlayacağını düşünüyorum, yani şu anda bütçeniz varsa alabilirsiniz ama ben bekliyicem diyorsanız kış indirimlerine girecek evet.
RDR2'yi Steam'den 98 TL'ye alabilenler çok şanslı. Bende o nadir kişilerdenim. Daha fazla düşeceğini sanmıyorum 700 TL iken alınmalı bence. Fiyatını sonuna kadar hak ediyor.