RDR2 kusursuz deri nasıl yapılır?

İyi günler, önceden hiç bu tarz şeylere bulaşmadan bitirmiştim fakat şimdi oynadığımda çantayı geliştirmek istiyorum, kusursuz porsuk kusursuz sincap vs bunları istiyor. Nasıl elde edebilirim bunları? Av tüfeği ile vurduğum zaman kötü deri olarak gösteriyor, ne yapmam gerek bilen var mı?

Hayvana yaklaşıp study yapmanız lazım "Q" harfine basılı tutup sonra tekrar "Q" harfine basıp hangi silahla hangi mermiyle vurmanız gerektiği gözüküyor.

Önce bulduğunuz hayvan 3 yıldızlı olmalıdır, ancak vurduğunuz silahın mermisi önemli. Tavşana pompalı ile sıkarsanız 3 yıldız alma şansınız hiç yok. Her hayvan veya hayvan türü için uygun mermi ve silah kullanmalısınız. Aynı şekilde uygun yerlere de ateş etmeniz gerekiyor, ayağına sıkarak 3 yıldız alma şansınız yok diye hatırlıyorum.

Sağ tık basılı tutup hayvanın deri kalitesine bak 3 yıldız olanları avla. Yay veya small game kullanan silah kullan. Geyik falan avlayacaksan halatla geyiği yakaladıktan sonra bıçakla öldürebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…