John_Morgan Femtopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 RDR2'yi bitirdim, sonra Valentine kasabasındaki bara gittim. Görev yok, o görevi hiç yapmadım ama görev gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2024
RDR2'yi bitirdim, sonra Valentine kasabasındaki bara gittim. Görev yok, o görevi hiç yapmadım ama görev gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Ezio21 18 Ocak 2024 John_Morgan dedi: RDR2'yi bitirdim, sonra Valentine kasabasındaki bara gittim. Görev yok, o görevi hiç yapmadım ama görev gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Emin misiniz çantadan fotoğraflara bakın.
John_Morgan dedi: RDR2'yi bitirdim, sonra Valentine kasabasındaki bara gittim. Görev yok, o görevi hiç yapmadım ama görev gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Emin misiniz çantadan fotoğraflara bakın.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 18 Ocak 2024 #2 John_Morgan dedi: RDR2'yi bitirdim, sonra Valentine kasabasındaki bara gittim. Görev yok, o görevi hiç yapmadım ama görev gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Emin misiniz çantadan fotoğraflara bakın. Artı 0 Eksi Çözüm
John_Morgan dedi: RDR2'yi bitirdim, sonra Valentine kasabasındaki bara gittim. Görev yok, o görevi hiç yapmadım ama görev gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Emin misiniz çantadan fotoğraflara bakın.
KS KS John_Morgan Femtopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #3 Ezio21 dedi: Emin misiniz çantadan fotoğraflara bakın. Genişletmek için tıkla... Önceden bakmıştımda sadece arthurunki vardı diye şey yapmadım tekrar bakınca gördüm. Teşekkürler çözüdlü Artı 0 Eksi
Ezio21 dedi: Emin misiniz çantadan fotoğraflara bakın. Genişletmek için tıkla... Önceden bakmıştımda sadece arthurunki vardı diye şey yapmadım tekrar bakınca gördüm. Teşekkürler çözüdlü