YnlzAtM Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #51 Paper.C dedi: Kupon var onu kullanıyorsundur. Ondan dolayı alttaki fiyat indirimli fiyat. Genişletmek için tıkla... anladım hocam teşekkürler
Paper.C dedi: Kupon var onu kullanıyorsundur. Ondan dolayı alttaki fiyat indirimli fiyat. Genişletmek için tıkla... anladım hocam teşekkürler
ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #52 YnlzAtM dedi: O kadar sürüyorsa beni bir hayli götürür(saatlerce oynayan bir değilim) Genişletmek için tıkla... Sadece hikayeye odaklanmazsanız yan görevler falanda yaparsanız ayrıca sinamatik sahneleri atlamazsanız bayağı bir uzun sürüyor.
YnlzAtM dedi: O kadar sürüyorsa beni bir hayli götürür(saatlerce oynayan bir değilim) Genişletmek için tıkla... Sadece hikayeye odaklanmazsanız yan görevler falanda yaparsanız ayrıca sinamatik sahneleri atlamazsanız bayağı bir uzun sürüyor.
kayzon Femtopat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #53 Net RDR2, GTA artık eski RDR2 aldım. GTA 5'te var RDR2 daha II ama bence ikisini alabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2024
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 13 Nisan 2024 #54 kayzon dedi: Net RDR2, GTA artık eski RDR2 aldım. GTA 5'te var RDR2 daha II ama bence ikisini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eski diye alınmaz diye bir şey yok. Mesela Half-Life 1. Oyun çok eski ama şaheser. Mesela GTA San Andreas. Üstüne tanımayacağım GTA oyunu serisi.
kayzon dedi: Net RDR2, GTA artık eski RDR2 aldım. GTA 5'te var RDR2 daha II ama bence ikisini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eski diye alınmaz diye bir şey yok. Mesela Half-Life 1. Oyun çok eski ama şaheser. Mesela GTA San Andreas. Üstüne tanımayacağım GTA oyunu serisi.