RDR2 mi Spider-Man mi?

Pharuk

Hectopat
PS4 için oyun alma şansım var. Bu iki oyun arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi ve neden?

Spider Man bildiğim kadarıyla kısa sürüyor, oynanabilirlik açısından size saatler vaadedebilecek bir oyun RDR 2. Açık dünyası, karakterleri, görev çeşitliliği, grafikleri, Arthur Morgan... Girmiyorum bile o konuya. Ben olsam kesinlikle oyumu RDR 2'den yana kullanırdım, tabii zevkler renkler meselesi. Size kalmış.

PS4 için oyun alma şansım var. Bu iki oyun arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi ve neden?
Spider-Man net. RDR 2 oyunundan sıkılabilirsin.
@EgzoZ_FaN Arkadaşım sırf senin ''fan''ı olduğun oyundan sıkıldığım için bana gülecek misin?

2018 Spider-Man kısa olmasına rağmen bitmesi için yalvartan oyunlardan biri oldu benim için. Görevleri ve mekanikleri 3. saatte baydı ve diğer oynadığım saatlerde aşırı sıkıldım. Bayağı da fazla özel yetenek, farklı kostüm felan açmıştım halbuki ama hiçbirini kullanması özel ve zevkli hissetirmedi. Yan görevlerinin berbat ötesi olmasını söylemiyorum bile zaten. Gözüm kapalı RDR2 derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…