RDR2 mi Spider-Man mi?

Hikaye olarak RDR2 tabii ki. Hikaye bitince Online girip meslek yapabilirsin. Görev yapabilirsin. Avcılık, ticaret, insan avı, balık tutma, arkadaşlarla çete kurma ve bunun gibi açık dünya. Ama en güzeli şehirde atınla yavaş yavaş gezmek.

RDR 2'yi kaldırabilecek bir bilgisayarın var ise Spider-Man al derim. Çünkü Spider-Man PS Exclusive oyunu olduğu için bilgisayarda oynama imkanın yok onu. Ancak RDR 2'yi bilgisayarda da oynama imkanın var.

İfadeler: 900
Kısıtlı bütçe için RDR2, açık dünyasında daha fazla vakit geçirebilirsiniz.
Ama uygun bir zamanda mutlaka Miles Morales'i de denemenizi tavsiye ederim.

RDR2 benzeri olmayan bir yapım. Pişman olmayacağınıza eminim.

PS4 için oyun alma şansım var. Bu iki oyun arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi ve neden?

RDR2 bende iki oyunda var... RDR2 hikayesi bitse bile yan görevler, easter eggler, açık dünya olayları falan dalıp gidersin spider-man hikayesi bitince çok önemi kalmıyor.
Biraderim ben toxic biriyim her seferinde överim.

Ooooo sende bendensin yani
Spider-man net. RDR 2 oyunundan sıkılabilirsin.
@EgzoZ_FaN arkadaşım sırf senin "fan"ı olduğun oyundan sıkıldığım için bana gülecek misin?

RDR2 oynadın mı? Doğru söyle.
Spider-man net. RDR 2 oyunundan sıkılabilirsin.
@EgzoZ_FaN arkadaşım sırf senin "fan"ı olduğun oyundan sıkıldığım için bana gülecek misin?

RDR2 oynadın mı? Doğru söyle.

Arkadaşın dediği gibi RDR2 kaldıracak bilgisayarın varsa RDR2'yi PC'de oyna.
Bu iki oyun arasından ben şahsen RDR2'yi seçerdim çünkü süper kahraman konseptinden nefret ediyorum ama bu kişiden kişiye değişebilir.

Dostum RDR2 ve spider-man ikisinde oynadım ve cidden bu iki oyunu birbiriyle karşılaştırmak Roblox'la GTA 5'i karşılaştırmak gibi tamam spider-man gayet güzel eşi benzeri yok amae yani RDR2 be abi Spider-Man'ı önerenleri anlamıyorum bu iki oyunu beğenipte oynayan biri olarak bu nasıl olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…