BeratHamdi Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Sizce hangisi daha iyi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
3 353535 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.601 Makaleler 2 Çözümler 8 19 Aralık 2021 #2 BeratHamdi dedi: Sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... İkisini de biraz deneyimledim ve ikisi arasından kesinlikle Red Dead Redemption 2.
BeratHamdi dedi: Sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... İkisini de biraz deneyimledim ve ikisi arasından kesinlikle Red Dead Redemption 2.
DraugRZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 RDR2. Death Stranding'in videosunu izlemek daha iyi.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.480 Makaleler 1 Çözümler 10 19 Aralık 2021 #4 İkisini de beğenerek oynamıştım ama RDR 2'nin yeri ayrıdır.
EmirhanYaman Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #5 RDR çok iyi bir oyundur tabii ki benim için ama kendi tavsiyem Death Stranding izle bir yerlerden ama RDR'yi oyna olur.
RDR çok iyi bir oyundur tabii ki benim için ama kendi tavsiyem Death Stranding izle bir yerlerden ama RDR'yi oyna olur.
BeratHamdi Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #6 DraugRZ dedi: RDR2. Death Stranding'in videosunu izlemek daha iyi. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir sorun ki ben GeForce NOW'dan oynuyorum ve Rockstar'dan hiçbir oyun yok o yüzden Death Stranding seçme kararindayim. EmirhanYaman dedi: RDR çok iyi bir oyundur tabii ki benim için ama kendi tavsiyem Death Stranding izle bir yerlerden ama RDR'yi oyna olur. Genişletmek için tıkla... .
DraugRZ dedi: RDR2. Death Stranding'in videosunu izlemek daha iyi. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir sorun ki ben GeForce NOW'dan oynuyorum ve Rockstar'dan hiçbir oyun yok o yüzden Death Stranding seçme kararindayim. EmirhanYaman dedi: RDR çok iyi bir oyundur tabii ki benim için ama kendi tavsiyem Death Stranding izle bir yerlerden ama RDR'yi oyna olur. Genişletmek için tıkla... .
Kazım.4169 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.619 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Aralık 2021 #7 RDR2. ayrıyeten Death Stranding oynamak sabır gerektirebilir ama stres atarsın öylece.
BeratHamdi Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #8 eskilerin meraklisi dedi: İkisini de beğenerek oynamıştım ama RDR 2'nin yeri ayrıdır. Genişletmek için tıkla... . Kazım.4169 dedi: RDR2. ayrıyeten Death Stranding oynamak sabır gerektirebilir ama stres atarsın öylece. Genişletmek için tıkla...
eskilerin meraklisi dedi: İkisini de beğenerek oynamıştım ama RDR 2'nin yeri ayrıdır. Genişletmek için tıkla... . Kazım.4169 dedi: RDR2. ayrıyeten Death Stranding oynamak sabır gerektirebilir ama stres atarsın öylece. Genişletmek için tıkla...
DraugRZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #9 BeratHamdi dedi: Şöyle bir sorun ki ben GeForce NOW'dan oynuyorum ve Rockstar'dan hiçbir oyun yok o yüzden Death Stranding seçme kararindayim. . Genişletmek için tıkla... O zaman Death Stranding. Pişman etmez emin ol.
BeratHamdi dedi: Şöyle bir sorun ki ben GeForce NOW'dan oynuyorum ve Rockstar'dan hiçbir oyun yok o yüzden Death Stranding seçme kararindayim. . Genişletmek için tıkla... O zaman Death Stranding. Pişman etmez emin ol.
Mchd26 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 108 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #10 BeratHamdi dedi: Sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bende kendime bu soruyu sordum ama Death Stranding benim için bambaşka bir oyun keyfi sundu. Şiddetle tavsiye ederim. Oyundaki heyecan gerçekten çok iyi. Ayrıca video filan izleme her şeyi kendin çöz çok daha zevk alırsın.
BeratHamdi dedi: Sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bende kendime bu soruyu sordum ama Death Stranding benim için bambaşka bir oyun keyfi sundu. Şiddetle tavsiye ederim. Oyundaki heyecan gerçekten çok iyi. Ayrıca video filan izleme her şeyi kendin çöz çok daha zevk alırsın.