Rinx Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #1 RDR2'ye yapacak bir şey kalmadığı için family menü diye bir şey indirdim. Sonra çalışmamaya başladığı için silecektim silmeye çalıştığımda rav endpoint trojan. Agent engellediğini söyledi ve mod menüsü silinmedi. Ne yapabilirim?
RDR2'ye yapacak bir şey kalmadığı için family menü diye bir şey indirdim. Sonra çalışmamaya başladığı için silecektim silmeye çalıştığımda rav endpoint trojan. Agent engellediğini söyledi ve mod menüsü silinmedi. Ne yapabilirim?
anissa1 Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #2 Modu oyun dosyasının içine mi indirdin? Artı 0 Eksi
KS KS Rinx Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #3 anissa1 dedi: Modu oyun dosyasının içine mi indirdin? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayara indirdim silinmiyor. Artı 0 Eksi
anissa1 dedi: Modu oyun dosyasının içine mi indirdin? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayara indirdim silinmiyor.
anissa1 Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #4 .exe ile biten dosyaysa geçmiş olsun hocam Artı 0 Eksi
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.028 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2025 #5 Antivirüs kur ve temizlemeye çalış. Olmazsa format atman gerekli. Artı 0 Eksi
anissa1 Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #6 Carl CJ Johnson dedi: Antivirüs kur ve temizlemeye çalış. Olmazsa format atman gerekli. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen format atması gerekecek ki arkadaş umarım dosya formunu biliyordur. Artı 0 Eksi
Carl CJ Johnson dedi: Antivirüs kur ve temizlemeye çalış. Olmazsa format atman gerekli. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen format atması gerekecek ki arkadaş umarım dosya formunu biliyordur.