RDR2 mod nasıl yüklenir?

rashwennd

Centipat
Daha fazla  
RDR2'ye Micah's Redemption modunu kurmayı denedim. Fakat oyuna girdiğimde hiçbir şey olmuyor Lml'yi kurdum. Scripthook'ta ekli nerede yanlış yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modu silmiştim şimdi tekrardan temiz kuracağım asi loader ne modu söyleyebilir misiniz?
Oyunda .asi dosyalarını sokmak için bir loader. Modların dosya formatı genelde. asi oluyor. ScriptHook'da bu işlevi görüyor fakat bazen Türkçe yama ile çakışabiliyor.

Oyunda. Asi dosyalarını sokmak için bir loader. Modların dosya formatı genelde. Asi oluyor. Scripthook'da bu işlevi görüyor fakat bazen Türkçe yama ile çakışabiliyor.

Hocam ben modu yanlış kurmuş olabilirim Türkçe video yoktu İngilizce izledim. Nasıl yükleyeceğim söyleyebilir misiniz?

Oyunda. Asi dosyalarını sokmak için bir loader. Modların dosya formatı genelde. Asi oluyor. Scripthook'da bu işlevi görüyor fakat bazen Türkçe yama ile çakışabiliyor.

Böyle bir şey oldu hocam.

Hocam ben modu yanlış kurmuş olabilirim Türkçe video yoktu İngilizce izledim. Nasıl yükleyeceğim söyleyebilir misiniz?
Hocam öncelikle LML'yi indirdikten sonra LML'de ModLoader klasöründeki tüm dosyaları oyunun olduğu dizine atın. Sonrasında Scripthook'u indirin, ve onun bin klasörünün içindeki dosyalarını da oyunun içine atın. Sonrasında ASI Loader'i indirin onun içindeki dosyaları da oyunun dizinine atın sonrasında yamayı indirin onun içindeki dosyaları da oyunun dizinine atın. Çalışacaktır.

Native trainer atılmak zorunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…