Rehber RDR2 mod önerileri ve kurulumları

Diğer yoldan yapmayı deneyin birde, sonuçları yazarsınız.
O yoldan da denedim yine açılmadı. Görev yöneticisinde oyun ilk çalışıyor sonra kendi kendine kapanıyor. Bir daha sildim bu sefer sadece dinput.dll dosyasını sildim ve oyun açıldı. Dinput dosyasıyla ilgili bir sorun var sanırım.

Hocam vfs. Asi dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atınca çalışmıyor silince açılıyor ama silincede modlar olmuyor.
Vfs. Asi dosyası lmlnin içindeki dosya.

Merhabalar,

- Modları kurmayı öğrendik diyelim peki Online'de sıkıntı çıkarır mı? bunun açma/kapama butonu gibi bir şeyi var mıdır?

- Modlarla birlikte TR yama kullanma imkanı yok değil mi?

Merhaba,

- Modları kurmayı öğrendik diyelim peki Online'de sıkıntı çıkarır mı? Bunun açma/kapama butonu gibi bir şeyi var mıdır?

Dostum sana kesin bir önerim var bu iki sorunun cevabı için. Senin tam olarak işine yarayacak şey gamepath tarık adlı şahısın mod manageridir. (reklam değildir)

Bende bir kaç mod önereyim:

Her görev tamamlama sonrası otomatik olarak altın madalya verir. Görevlerden altın madalya almak için gereksinimleri tamamlamanız gerekmiyor.

Silahı daha hızlı kılıfından çıkarmaya yarayan mod. %10, %25, %50 daha hızlı gibi indirme seçenekleri bulunuyor, %50 önerilir.

Oyuna online'daki bazı içerikleri getirir, örnek: yeni silahlar, silah metal renkleri, yeni mermiler, online atlarını kullanabilme/spawn edebilme.

Oyunun görüntüsünü daha keskin yapıyor. Uzaktaki dokular orijinalde bulanık gözükürken bu mod ile bulanıklık gidiyor. TAA Enhanced Sharp versiyonu önerilir. Modu kurduktan sonra grafik ayarlarından TAA keskinleştirme ayarını açıp fullemeyi unutmayın.

Şehirlerdeki, bataklıktaki ve karlı yerlerdeki rahatsız edici sisi kaldıran mod. Orijinali ile karşılaştırınca fark gözle görülebilir.

Online'da var olan ama hikaye modunda olmayan silahları oyuna ekler: Navy Revolver (Denizci altıpatları), Elephant Rifle (Fil tüfeği).

Silah dokularını daha gerçekçi yapar.

Lemoyne (Saint Denis, Rhodes) Van Horn, Annesburg ve oyunun bir çok yerinde var olan sarımsı renk tonunu kaldırır. Remove Near and Medium Fog modu ile çakışabilir.

At üstündeyken silah envanterimizdeki mevcut tüfekleri at kılıfına geçirmeyi deaktif eder. Atınızdan indiğinizde tüfekler daima sırtınızda olur.

- Modları kurmayı öğrendik diyelim peki Online'de sıkıntı çıkarır mı? bunun açma/kapama butonu gibi bir şeyi var mıdır?

1. Online için Makine Çeviri'nin yaması ban riski en az olan yamadır.

2. Hayır kullanılıyor.

Son düzenleme:
Hocam vfs. Asi dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atınca çalışmıyor silince açılıyor ama silincede modlar olmuyor.
Vfs. Asi dosyası lmlnin içindeki dosya.

Hocam nasıl çözdün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…