zrtzurt Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Oyunla ilgili bir problem yaşıyorum. Dosyaları kontrol etmem lazım. Ekran görüntüsü atarsanız sevinirim.
Oyunla ilgili bir problem yaşıyorum. Dosyaları kontrol etmem lazım. Ekran görüntüsü atarsanız sevinirim.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.709 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2024 #2 zrtzurt dedi: Oyunla ilgili bir problem yaşıyorum. Dosyaları kontrol etmem lazım. Ekran görüntüsü atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadığınız platformdan oyun dosyalarını doğrulayın sorun çözülür.
zrtzurt dedi: Oyunla ilgili bir problem yaşıyorum. Dosyaları kontrol etmem lazım. Ekran görüntüsü atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadığınız platformdan oyun dosyalarını doğrulayın sorun çözülür.
zrtzurt Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 cti real dedi: Hocam oynadığınız platformdan oyun dosyalarını doğrulayın sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla bir şey varmı diye kontrol edicektim. Mod vb.
cti real dedi: Hocam oynadığınız platformdan oyun dosyalarını doğrulayın sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla bir şey varmı diye kontrol edicektim. Mod vb.