w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 27 Ağustos 2023 #1 Selam, yahu kaç saattir arıyorum, göllere baktım yok, oralara yem bıraktım gene yok, nerede olur bilen var mı? Yoksa kafayı yiyeceğim, bilen var mı?
Selam, yahu kaç saattir arıyorum, göllere baktım yok, oralara yem bıraktım gene yok, nerede olur bilen var mı? Yoksa kafayı yiyeceğim, bilen var mı?
TechnUmut Megapat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #2 Alternatif yöntem olarak trainer kullanarak bulabilirsin.
Nimloth Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #3 Lake Isabella civarında oluyordu beyaz atı ararken çok görürdüm
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 27 Ağustos 2023 #4 Nimloth dedi: Lake Isabella civarında oluyordu beyaz atı ararken çok görürdüm Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hocam, gidiyorum.
Nimloth dedi: Lake Isabella civarında oluyordu beyaz atı ararken çok görürdüm Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hocam, gidiyorum.
paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #5 Hangi mus lazım? 2 türü var. paradisev5 dedi: Hangi mus lazım? 2 türü var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kamp için gerekli malzemeyi bu videoyu izleyerek yapabilirsin. ben 1 1.5 saat uğraştım. Diğer videolardan sonra bunu denedim ve oldu.
Hangi mus lazım? 2 türü var. paradisev5 dedi: Hangi mus lazım? 2 türü var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kamp için gerekli malzemeyi bu videoyu izleyerek yapabilirsin. ben 1 1.5 saat uğraştım. Diğer videolardan sonra bunu denedim ve oldu.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 27 Ağustos 2023 #6 paradisev5 dedi: Hangi mus lazım? 2 türü var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kamp için gerekli malzemeyi bu videoyu izleyerek yapabilirsin. Ben 1 1.5 saat uğraştım. Diğer videolardan sonra bunu denedim ve oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam normal mus, kamp için vs. değil, kıyafet için.
paradisev5 dedi: Hangi mus lazım? 2 türü var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kamp için gerekli malzemeyi bu videoyu izleyerek yapabilirsin. Ben 1 1.5 saat uğraştım. Diğer videolardan sonra bunu denedim ve oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam normal mus, kamp için vs. değil, kıyafet için.
paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #7 w1llard dedi: Hocam normal mus, kamp için vs. değil, kıyafet için. Genişletmek için tıkla... Kürkü mü lazım
w1llard dedi: Hocam normal mus, kamp için vs. değil, kıyafet için. Genişletmek için tıkla... Kürkü mü lazım
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 27 Ağustos 2023 #8 paradisev5 dedi: Kürkü mü lazım Genişletmek için tıkla... Evet.
paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #9 2 türü var bunun. kürk ikisinde de geliyor. Boynuzlu olan 1 tanesi. İkisini de avlayabilirisn.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 27 Ağustos 2023 #10 paradisev5 dedi: 2 türü var bunun. kürk ikisinde de geliyor. Boynuzlu olan 1 tanesi. İkisini de avlayabilirisn. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan lake Isabella tarafındayım, 1 tane gördüm fakat 2 yıldızdı oralarda dolaşıyorum çıkmazsa, videodan dediğiniz yere gidiceğim, bir de bir sorum daha var. Kıl kurdu'da bulamıyorum, normal kurt çıkıyor sadece.
paradisev5 dedi: 2 türü var bunun. kürk ikisinde de geliyor. Boynuzlu olan 1 tanesi. İkisini de avlayabilirisn. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan lake Isabella tarafındayım, 1 tane gördüm fakat 2 yıldızdı oralarda dolaşıyorum çıkmazsa, videodan dediğiniz yere gidiceğim, bir de bir sorum daha var. Kıl kurdu'da bulamıyorum, normal kurt çıkıyor sadece.