paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #21 w1llard dedi: Hocam vallahi öğlen 3'ten beri arıyorum yok, bir kaç gün uyuyayım, bulumazsam Video'daki yere gidiceğim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... discord var mı? Bulalım sana hemen. ben de uğraşmıştım baya bi. anlıyorum sıkıntını
w1llard dedi: Hocam vallahi öğlen 3'ten beri arıyorum yok, bir kaç gün uyuyayım, bulumazsam Video'daki yere gidiceğim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... discord var mı? Bulalım sana hemen. ben de uğraşmıştım baya bi. anlıyorum sıkıntını
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 27 Ağustos 2023 #22 paradisev5 dedi: discord var mı? Bulalım sana hemen. ben de uğraşmıştım baya bi. anlıyorum sıkıntını Genişletmek için tıkla... Hocam varda, şu aralar giremiyorum, discord sağolsun girince atıyor, maalesef şuanlık discord'a giremiyorum.
paradisev5 dedi: discord var mı? Bulalım sana hemen. ben de uğraşmıştım baya bi. anlıyorum sıkıntını Genişletmek için tıkla... Hocam varda, şu aralar giremiyorum, discord sağolsun girince atıyor, maalesef şuanlık discord'a giremiyorum.
paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #23 Tamamdır başkan, başarılar.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 27 Ağustos 2023 #24 paradisev5 dedi: o 1yıldız çıktığında öldürme. save al öncelikle. uzağa git. kamp yap 2 gece uyu. kalk yürüye yürüye git. 3 yıldız olana kadar kayıttan gir. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi gene 2 yıldız çıktı dediğinizi yapıyorum.
paradisev5 dedi: o 1yıldız çıktığında öldürme. save al öncelikle. uzağa git. kamp yap 2 gece uyu. kalk yürüye yürüye git. 3 yıldız olana kadar kayıttan gir. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi gene 2 yıldız çıktı dediğinizi yapıyorum.
RyderWilson Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #25 w1llard dedi: Selam, yahu kaç saattir arıyorum, göllere baktım yok, oralara yem bıraktım gene yok, nerede olur bilen var mı? Yoksa kafayı yiyeceğim, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Efsanevi olanı diyorsan en üst sağ.
w1llard dedi: Selam, yahu kaç saattir arıyorum, göllere baktım yok, oralara yem bıraktım gene yok, nerede olur bilen var mı? Yoksa kafayı yiyeceğim, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Efsanevi olanı diyorsan en üst sağ.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 27 Ağustos 2023 #26 Hocam 2 gece uyuduktan sonra, bakmaya gidicem 3 yıldız yoksa ne yapıcağım? orasını pek anlayamadım. RyderWilson dedi: Efsanevi olanı diyorsan en üst sağ. Genişletmek için tıkla... Onu aldım hocam, biliyorum.
Hocam 2 gece uyuduktan sonra, bakmaya gidicem 3 yıldız yoksa ne yapıcağım? orasını pek anlayamadım. RyderWilson dedi: Efsanevi olanı diyorsan en üst sağ. Genişletmek için tıkla... Onu aldım hocam, biliyorum.
RyderWilson Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #27 w1llard dedi: Hocam 2 gece uyuduktan sonra, bakmaya gideceğim 3 yıldız yoksa ne yapacağım? Orasını pek anlayamadım. Onu aldım hocam, biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ölü göz aç etrafa bak ipuçları var.
w1llard dedi: Hocam 2 gece uyuduktan sonra, bakmaya gideceğim 3 yıldız yoksa ne yapacağım? Orasını pek anlayamadım. Onu aldım hocam, biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ölü göz aç etrafa bak ipuçları var.