Konu spoilerli olduğu için bir şey olmaz hocam ama chapter 4'e kadar iyi getirdi ama en saçmaladığı yer merkez bankasını soyması idi ondan sonra düzelmedi adam hosea zaten çok isteksizdi ve orada öldü.
Arkadaşlar okumadan önce uyarayım spoiler var.
Arkadaşlar RDR2 bildiğiniz üzere üzücü bir son ile bitmekte. Sizce nasıl bitseydi böyle daha iyi olur derdiniz?
Bence Arthur mary linton ile uzak diyarlara kaçıp güzel bir hayat yaşayıp gitmesi çok daha iyi olurdu ama bence karakterin ölmesi karakteri çok yüceltti.
RDR 2 sunulan sonun dışında herhangi başka bir sonla bitseydi ne bende ne de diğer hiç kimsede bu duyguları bırakamazdı. Olabilecek en iyi son ile bitti. Ahh Arthur'um senin o atın üzerinde bile duramayacak kadar hastayken koşturduğun onca insan ahh... You are good man!
Reis biliyorum heralde öldüğünü kaç defa bitirdim oyunu. Arthur'un yada John'un Dutch'u öldürmesi daha etkili olurdu. Yıllardır baba çocuk ilişkisi olan bir kişinin ihanet etmesi ve dolaylı yoldan Micah'ın yaşamasına izin vermesi onun ölmesi için en büyük sebep.
Zaten John öldürdü. Kaç kere bitirdim diyorsun ama zaten birinci oyunda ölmüş olan bir karaktere ikinci oyunda ölseydi keşke diyorsun. John öldürmesine rağmen John'un öldürmesi daha iyi olurdu diyorsun. Sallıyor musun yoksa Türkçe anlamında kendini mi geliştirmelisin sen seç artık. Ayrıca Arthur Dutch'ı öldürseydi tüm hikaye çöp olurdu.
John'mu öldürdü Dutch'u . Bu yazdığımı görmedin sanırsam. Utanır mısın sanmam. Hikaye çöp olurdu demissin alakası yok yıllardır baba oğul ilişkisi olan birinin babası denecek adamı öldürmesi daha etkili olurdu. Bu sefer gereksiz mesaj yok nasıl şikayet edeceksin acaba?