RDR2 nasıl oynanmalı?

Gamer_2572

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 16gb ram
Merhaba. RDR2 yeni aldım. Nasıl oynamalıyım, hikaye modunda neler yapılıyor neler yapılabiliyor, anlatır mısınız?

Bende hiç oynamadım ama çok övüyorlar kesinlikle oynayacağım. Tavsiyem bence her şeyi kendin keşfet kötü başlasan bile kendi başına öğrenmek çok zevkli oluyor.

İlk başta öğretici olarak karlı kısımda oynuyorsunuz sevmeyenlerde var sıkılanda var umarım eğlenirsiniz ben sevmiştim sonrasında hikayeyi devam edip yan görevlerde isteğe bağlı şekilde ilerleyebilirsiniz

Atın üstündeyken yakaladığın gariban köylüyü timsahlara atıp can çekişmesini izleyebilir veya tren raylarına atıp yok olmasını izleyebilirsin. Yüksek bir yerden atıp kafasını taşlara vura vura nasıl öldüğünü de görebilirsin ne yapmak istediğin sana bağlı.

Dağdan inip kampı kurduğunuzda, ana göreve giderken sağda solda beyaz renkli ikonlar belirir. Gidip konuşursan ilgili kişinin hikayesine veya yan göreve dalarsın.

Keşfede keşfede oynanır. Direkt sarı görevlere koşturma. Merak ettiğin yere at sür. İlla ki bir etkileşime dalıyorsun. Hızlı seyahat kullanma çünkü yolda giderken rastgele haydutlar bile önünü kesebiliyor. Aksiyon bol yani.

Chill chill oyna.

Merhaba. RDR2 yeni aldım. Nasıl oynamalıyım, hikaye modunda neler yapılıyor neler yapılabiliyor, anlatır mısınız?

Bütün paranı kampa bağışlama. Paranı dilediğin gibi dükkanlara girip harca. Silahlara atlara modifiye yaparsan daha güzel olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…