bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #11 emirtanrıverdi dedi: RDR2'mi hantalmış? Akıyor resmen oyun. Sıkılıp bırakanları anlamak zor. Genişletmek için tıkla... Zor değil. Hikaye yavaş ilerliyor. Oyunun atmosferine, karakterlerine bağlanırsan yağ gibi akıp gider ama önemsemeyen adam için hantal oyun.
emirtanrıverdi dedi: RDR2'mi hantalmış? Akıyor resmen oyun. Sıkılıp bırakanları anlamak zor. Genişletmek için tıkla... Zor değil. Hikaye yavaş ilerliyor. Oyunun atmosferine, karakterlerine bağlanırsan yağ gibi akıp gider ama önemsemeyen adam için hantal oyun.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #12 @bilmemem Yok, değil.
T Teyyareci Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #13 2 hafta önce başladım ve 2 saat önce bitirdim. Kesinlikle ertelemeden başla. Belli bir bölümden sonra zaten oyun seni içine çekecek. Ortalama 25 saatte bitirirsin.
2 hafta önce başladım ve 2 saat önce bitirdim. Kesinlikle ertelemeden başla. Belli bir bölümden sonra zaten oyun seni içine çekecek. Ortalama 25 saatte bitirirsin.