Sürprizbozan RDR2 neden ovarreted?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
RDR2 abartılmayacakta hangi oyun abartılacak yahu? Şaka bir yana bu oyunu beğenmeyen adam yoktur bence sadece sırf havalı olmak için şöyle bir söz söylenilir. Oyunu sevmeyen kısım bile bu oyuna kötü diyemez çünkü her yanıyla bir baş yapıt.

Yaklaşık bütün AAA oyunları bitirdim RDR2'den daha zevk veren bir oyun oynamadım. Bana göre 1 numaradır.

RDR 2'yi ben Dünyanın en iyi ilk 5 oyunu arasına bile almam. bana hitap etmiyor. ve birçok kişiyede hitap etmediğini düşünüyorum.

Abartılması gerekirken tozlu raflara kaldırılan Rdr2'den kaliteli oyunlar var hocam merak etme

85-90 üstü metacritic puanı olan çoğu oyun overrated sayılabilir kimine göre ama 97 alıyorsa bir oyun metacriticde bir bildiği vardır inceleyenlerin herhalde ama çok yavaş hikaye anlatımı var (bana göre iyi bir yönü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…