Sürprizbozan RDR2 neden ovarreted?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
En büyük eksisi muhtemelen açık dünya kategorisinde önde gelen isimlerden biri olmasına rağmen bizi aslında sürekli sınırlandırması.

Evet hocam. RDR 2 iyi bir oyun olsada Mükemmel bir oyun değil. RDR 2'yi 12 saat oynadım eve biraz az ama oynarken çok sıkıldım. Ben daha çok günümüzde geçen oyunları seviyorum. Hocam birde Spoiler vermeseydiniz iyiydi

En büyük eksisi muhtemelen açık dünya kategorisinde önde gelen isimlerden biri olmasına rağmen bizi aslında sürekli sınırlandırması.

Sana Elden Ring yarar mesela ama dünyanın geneli bu tasarımı sevmiş yapabileceğiniz bir şey yok

Spoiler işaretledim hocam Geçmiş olsun.

Bana göre en iyi beş oyun,
1.) Assassin's Creed Origins.
2.) Need for Speed Most Wanted 2005.
3.) Outlast.
4.) Call of Duty Black Ops 2
5.) GTA V

Keşke Outlast'ı 1'e koysaydınız da devamını okumasaydım.

Sana Elden Ring yarar mesela ama dünyanın geneli bu tasarımı sevmiş yapabileceğiniz bir şey yok
Yapabileceğimiz bir şey neden olmasın? Oyuncular tepkilerini belli ederse firmalar istemese de oyuncuların talebini yerine getirecek. Biz daha çok seçenek istiyoruz dediğimizde firmanın amacı yeni oyununda bize o istediğimizi vermek olmalı. Firma oyuncu kaybederse para kaybeder ve firmaların umrunda olan şeyde para. (Örnek Gta V oyuna genellikle oyuncuların istediği yenilikler getirildi ve oyun hala sağlam bir şekilde ayakta.)

Katılıyorum Batı kısmına. Gerçekten çok potansiyeli olan yerler ama fakat sadece 1-2 görev var o da John ile. Keşke orada daha fazla görevler olsaydı.

Dünyada kötü olan şeyler overrated olur zaten.

Örnek TikTok, Reels, Aleyna Tilki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…