Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.986 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 22 Haziran 2022 #1 Erennnimo dedi: RDR2 size oyunu yaşatır. Arthur ile ağlayıp gülersiniz. Genişletmek için tıkla... Muhteşem sözler. Nereden yükleyebilirim? Oyunu merak ettim belki tam bana göredir.
Erennnimo dedi: RDR2 size oyunu yaşatır. Arthur ile ağlayıp gülersiniz. Genişletmek için tıkla... Muhteşem sözler. Nereden yükleyebilirim? Oyunu merak ettim belki tam bana göredir.
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #2 Leon Dayı dedi: Muhteşem sözler. nereden yükleyebilirim? Oyunu merak ettim belki tam bana göredir. Genişletmek için tıkla... İndirime girdiğinde Steam'den ya da Rockstar Launcher'dan alabilirsiniz. Key satan sitelerde daha ucuz olabilir.
Leon Dayı dedi: Muhteşem sözler. nereden yükleyebilirim? Oyunu merak ettim belki tam bana göredir. Genişletmek için tıkla... İndirime girdiğinde Steam'den ya da Rockstar Launcher'dan alabilirsiniz. Key satan sitelerde daha ucuz olabilir.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.986 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 22 Haziran 2022 #3 Erennnimo dedi: İndirime girdiğinde Steam'den ya da Rockstar Launcher'dan alabilirsiniz. Key satan sitelerde daha ucuz olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu oyun RDR2 paralı mı?
Erennnimo dedi: İndirime girdiğinde Steam'den ya da Rockstar Launcher'dan alabilirsiniz. Key satan sitelerde daha ucuz olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu oyun RDR2 paralı mı?
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #4 Leon Dayı dedi: Bu oyun RDR2 paralı mı? Genişletmek için tıkla... E tabii.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.986 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 22 Haziran 2022 #5 Erennnimo dedi: E tabii. Genişletmek için tıkla... Save 50% on Red Dead Redemption 2 on Steam Burada % indirim oyunda gözüküyor. Hayatımda hiç paralı oyun oynamadığım için o yüzden sordum, özür dilerim.
Erennnimo dedi: E tabii. Genişletmek için tıkla... Save 50% on Red Dead Redemption 2 on Steam Burada % indirim oyunda gözüküyor. Hayatımda hiç paralı oyun oynamadığım için o yüzden sordum, özür dilerim.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.087 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 22 Haziran 2022 #6 Leon Dayı dedi: Save 50% on Red Dead Redemption 2 on Steam Burada % indirim oyunda gözüküyor. Hayatımda hiç paralı oyun oynamadığım için o yüzden sordum, özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Alacak olursanız, almadan önce sisteminizin yeterli olup olmadığını da kontrol edin boşuna almış olmayın.
Leon Dayı dedi: Save 50% on Red Dead Redemption 2 on Steam Burada % indirim oyunda gözüküyor. Hayatımda hiç paralı oyun oynamadığım için o yüzden sordum, özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Alacak olursanız, almadan önce sisteminizin yeterli olup olmadığını da kontrol edin boşuna almış olmayın.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.986 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 22 Haziran 2022 #7 CS Relboron dedi: Alacak olursanız, almadan önce sisteminizin yeterli olup olmadığını da kontrol edin boşuna almış olmayın. Genişletmek için tıkla... Technopat'ta az önce Türkçe Yama olarak konusu karşıma çıktı.
CS Relboron dedi: Alacak olursanız, almadan önce sisteminizin yeterli olup olmadığını da kontrol edin boşuna almış olmayın. Genişletmek için tıkla... Technopat'ta az önce Türkçe Yama olarak konusu karşıma çıktı.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.087 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 22 Haziran 2022 #8 Leon Dayı dedi: Technopat'ta az önce Türkçe Yama olarak konusu karşıma çıktı. Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe yaması yapıldı, Türkçe altyazı olarak oynayabilirsiniz, sisteminiz nedir?
Leon Dayı dedi: Technopat'ta az önce Türkçe Yama olarak konusu karşıma çıktı. Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe yaması yapıldı, Türkçe altyazı olarak oynayabilirsiniz, sisteminiz nedir?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.986 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 22 Haziran 2022 #9 Şu an oyun kurdum ama o klasörü bulamadım.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2022 #10 Leon Dayı dedi: RDR2 Nasıl bir oyun? Yaz tatili geldi oyun oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz yüksek ise oynayabilirsiniz hocam.
Leon Dayı dedi: RDR2 Nasıl bir oyun? Yaz tatili geldi oyun oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz yüksek ise oynayabilirsiniz hocam.