Çözüldü RDR2 öldükten sonra atım kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cheasy60pe

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Dün başıma geldi şu an çok üzgünüm. Dün RDR2 oynarken ödül avcıları geldi. Hem görevin içine etti, hem de beni öldürdüler. Tamam buraya kadar sorun yok. Ancak uyandıktan sonra beyaz Arap atımın ortalıkta olmadığını fark ettim. Sonra başka bir kahverengi at gördüm benim haritadaki at ikonu bu attaydı. Ama bu at benim Arap atım değildi. Onu bir yere falan sattılar deyin, ölmemiş olsun. atımın ismi bile vardı ama sanki oyuncakmış gibi başkasıyla değişti. Komple ilişki kasmıştım bu atlar herhangi bir yere mi gidiyor? Umarım öyledir neyse parası çıkarıp vereceğim.

Çözüm
Eyerim vardı uzun zamandır kullanıyorum oyunun başından beri.

Chapter 4'teyim en son bir tane adamı oldurmuşlerdi kafasını elindeydi.

İkisine de bakacağım hangisi daha iyiyse alırım.

Hayır, Türkmen atı savaş odaklı Arap kadar hızlı değil ve Stamina'sı daha az ama Arap atı da çok kolay korkuyor, canız az. Fiyatları yakın ama beyaz Arap beleşe alınıyor doğadan.
Eyer koyduysan bulursun da, koymadıysan gg.

Arkadaşlar selam. Dün başıma geldi şu an çok üzgünüm. Dün RDR2 oynarken ödül avcıları geldi. Hem görevin içine etti, hem de beni öldürdüler. Tamam buraya kadar sorun yok. Ancak uyandıktan sonra beyaz Arap atımın ortalıkta olmadığını fark ettim. Sonra başka bir kahverengi at gördüm benim haritadaki at ikonu bu attaydı. Ama bu at benim Arap atım değildi. Onu bir yere falan sattılar deyin, ölmemiş olsun. atımın ismi bile vardı ama sanki oyuncakmış gibi başkasıyla değişti. Komple ilişki kasmıştım bu atlar herhangi bir yere mi gidiyor? Umarım öyledir neyse parası çıkarıp vereceğim.
Bir önceki kayıt dosyan varsa onu yükle devam et. Atın ölmüş, ölünce sana kamptaki boş atlardan veriyorlar. Gelen at onlardan. Sonra ödül avcıların parasını ödersen, rahat oynarsın. Beyaz arap atı ürkek attır. Türkmen atı gibi güçlü atlarla oynayın derim.

Bir önceki kayıt dosyan varsa onu yükle devam et. Atın ölmüş, ölünce sana kamptaki boş atlardan veriyorlar. Gelen at onlardan. Sonra ödül avcıların parasını ödersen, rahat oynarsın. Beyaz Arap atı ürkek attır. Türkmen ATI gibi güçlü atlarla oynayın derim.

Türkmen atını nereden bulacağım biliyor musun?

Geçmiş olsun hocam rahmetliyi nasıl bilirdiniz.

İyi bilirdim :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı