Darbeli_Matkap007 Decapat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #71 LXYEAN1 dedi: RDR 2 çok güzel bir oyun fakat 2 özelliği kötü: 1-çok pahalı. 2-Türkçe yok. Genişletmek için tıkla... Yama çıktı.
LXYEAN1 dedi: RDR 2 çok güzel bir oyun fakat 2 özelliği kötü: 1-çok pahalı. 2-Türkçe yok. Genişletmek için tıkla... Yama çıktı.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Şubat 2021 #72 Oyunu alacak param yok, övemem ama Cyberpunk övelim dersen sabahlara kadar.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 25 Şubat 2021 #73 RobinReyiz dedi: Bu oyun 1000 lira olmayı hak ediyor. Hiç de pahalı değil. Siz Rockstar olsanız TR dil koyar mısınız? Koymassınız. Genişletmek için tıkla... 1000 lira olsa alacağınızı hiç zannetmiyorum.
RobinReyiz dedi: Bu oyun 1000 lira olmayı hak ediyor. Hiç de pahalı değil. Siz Rockstar olsanız TR dil koyar mısınız? Koymassınız. Genişletmek için tıkla... 1000 lira olsa alacağınızı hiç zannetmiyorum.
RobinReyiz Decapat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 70 Yer Rize Çayeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #74 Silinen üye dedi: 1000 lira olsa alacağınızı hiç zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... GTA SA PS3 versiyonuna para vermişim buna mı vermeyeceğim. 2023 bize umut olmazsa çok ararız bu fiyatları. yaagzrmkc dedi: Oyunu alacak param yok, övemem ama Cyberpunk övelim dersen sabahlara kadar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et işte cyberpunk'un gücü. Son düzenleme: 26 Şubat 2021
Silinen üye dedi: 1000 lira olsa alacağınızı hiç zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... GTA SA PS3 versiyonuna para vermişim buna mı vermeyeceğim. 2023 bize umut olmazsa çok ararız bu fiyatları. yaagzrmkc dedi: Oyunu alacak param yok, övemem ama Cyberpunk övelim dersen sabahlara kadar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et işte cyberpunk'un gücü.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 26 Şubat 2021 #75 150 liralara almıştım, aldığıma çok memnunum. 300 saatli bir oynama sürem var, daha da artacak umarım. 300 lira olsa ve alsam, verdiğim paraya üzülmezdim. Oynamanız şiddetle tavsiye edilir.
150 liralara almıştım, aldığıma çok memnunum. 300 saatli bir oynama sürem var, daha da artacak umarım. 300 lira olsa ve alsam, verdiğim paraya üzülmezdim. Oynamanız şiddetle tavsiye edilir.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Şubat 2021 #76 RobinReyiz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et işte cyberpunk'un gücü. Genişletmek için tıkla... Ama Cyberpunk çok güzel be.
RobinReyiz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et işte cyberpunk'un gücü. Genişletmek için tıkla... Ama Cyberpunk çok güzel be.