Herkese merhaba,
İnternetten bir RDR2 Steam hesabı aldım, Online oynarken bir sıkıntı yok oynayabiliyorum ancak offline moda aldığım zaman "Your Social Club account is not entitled to Red Dead Redemption 2" hatası veriyor ve oyuna giremiyorum. Nasıl çözebilirim?
Aldığın eleman sana Online kısmına erişemezsin demiştir de sen unutmuşsundur bence. Verilen hesaplarda offline modunda bir problem olmaz ama Online kısmı 25 liraya olmaz Rockstar salak mıdır da 200 liraya satıyor oyunu Online vs dahil?
Sorduğu sorunun "online kısıma erişmek" ile hiçbir alakası yok. Ortak hesaplarda online mod zaten olmaz. Oyun Rockstar Launcher üzerinden bağlandığı için çevrimdışı mod'da bazen sorun olabiliyor. Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lütfen.
Steam normal iken story moda giriliyor. Online modu denemedim, offline moda alınca story modu da açılmıyor. Online mod ile ilgili bir beklentim yoktu zaten.
Sorduğu sorunun "online kısıma erişmek" ile hiçbir alakası yok. Ortak hesaplarda online mod zaten olmaz. Oyun Rockstar Launcher üzerinden bağlandığı için çevrimdışı mod'da bazen sorun olabiliyor. Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lütfen.