S sakal5323 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 28 Nisan 2020 #1 Epic Games'den RDR 2 sahibim önceden oyun yüklüyken denemiştim internet olmadan giriş yapamıyordum şimdi tekrar indiriyorum acaba internet olmadan giriş yapabilme şansım var mı offline oynamak için.
Epic Games'den RDR 2 sahibim önceden oyun yüklüyken denemiştim internet olmadan giriş yapamıyordum şimdi tekrar indiriyorum acaba internet olmadan giriş yapabilme şansım var mı offline oynamak için.
AliSami Decapat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 508 Çözümler 2 28 Nisan 2020 #2 Offline çalışmayacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS S sakal5323 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 28 Nisan 2020 #3 Silinen üye dedi: Offline çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Böyle saçma şeyi ne diye yapıyorlar steamdan gta 5 internet olmadan rockstar açılıyor epic game de açılmıyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Offline çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Böyle saçma şeyi ne diye yapıyorlar steamdan gta 5 internet olmadan rockstar açılıyor epic game de açılmıyor.
AliSami Decapat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 508 Çözümler 2 28 Nisan 2020 #4 sakal5323 dedi: Böyle saçma şeyi ne diye yapıyorlar steamdan gta 5 internet olmadan rockstar açılıyor epic game de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Online sistemde cracklamak zor oluyor diye herhalde, korsana karşı yani.Gta 5 i bilemeyeceğim konsolda oynadığım bir oyun zamanında Artı 0 Eksi
sakal5323 dedi: Böyle saçma şeyi ne diye yapıyorlar steamdan gta 5 internet olmadan rockstar açılıyor epic game de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Online sistemde cracklamak zor oluyor diye herhalde, korsana karşı yani.Gta 5 i bilemeyeceğim konsolda oynadığım bir oyun zamanında
KS KS S sakal5323 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 28 Nisan 2020 #5 Silinen üye dedi: Online sistemde cracklamak zor oluyor diye herhalde, korsana karşı yani.Gta 5 i bilemeyeceğim konsolda oynadığım bir oyun zamanında Genişletmek için tıkla... Anladım internette bi kaç video gördüm artık inince öyle denerim teşekkürler Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Online sistemde cracklamak zor oluyor diye herhalde, korsana karşı yani.Gta 5 i bilemeyeceğim konsolda oynadığım bir oyun zamanında Genişletmek için tıkla... Anladım internette bi kaç video gördüm artık inince öyle denerim teşekkürler