erdowajk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. RDR2 de offline modda 30-25 FPS alıyorum. Ve bu aralar Online almak aklıma geldi. Online ile offline arasında FPS farkı oluşur mu?
Arkadaşlar merhaba. RDR2 de offline modda 30-25 FPS alıyorum. Ve bu aralar Online almak aklıma geldi. Online ile offline arasında FPS farkı oluşur mu?
KopuQlavye Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 898 Çözümler 2 Yer Yanlışlıkla Doğduğum Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2021 #2 Mutlaka olur. Alma. Artı 2 Eksi
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Mart 2021 #3 Yaklaşık 8 FPS düşer Neden 8 dedim bilmiyorum. Sende 4 düşebilir. Bende 65'ten 56'lara düştü. Artı 2 Eksi
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 3 Mart 2021 #4 FPS düşer. Artı 1 Eksi
KS KS erdowajk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #5 The Theseus dedi: Yaklaşık 8 FPS düşer Neden 8 dedim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam açık açık söyleyeyim şu andaki oyunum korsan. Sürüm farkından falan fps artışı olmaz mı? Artı -1 Eksi
The Theseus dedi: Yaklaşık 8 FPS düşer Neden 8 dedim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam açık açık söyleyeyim şu andaki oyunum korsan. Sürüm farkından falan fps artışı olmaz mı?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Mart 2021 #6 erdowajk dedi: Hocam açık açık söyleyeyim şu andaki oyunum korsan. Sürüm farkından falan fps artışı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Online giremezsin dostum o şekilde. Pordon sen farkı sormuşsun 1-3 FPS az düşer ama düşer. Artı 0 Eksi
erdowajk dedi: Hocam açık açık söyleyeyim şu andaki oyunum korsan. Sürüm farkından falan fps artışı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Online giremezsin dostum o şekilde. Pordon sen farkı sormuşsun 1-3 FPS az düşer ama düşer.
KopuQlavye Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 898 Çözümler 2 Yer Yanlışlıkla Doğduğum Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2021 #7 erdowajk dedi: Hocam açık açık söyleyeyim şu andaki oyunum korsan. Sürüm farkından falan fps artışı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz dostum. Hemen hemen aynı. 2 FPS belki oynar. O da zaten online girince erir gider. Bir oyunu online gireceksen kafadan 10 FPS aşağısını düşün. Kargaşa anında temizinden 3 saniye drop da garanti. Artı 0 Eksi
erdowajk dedi: Hocam açık açık söyleyeyim şu andaki oyunum korsan. Sürüm farkından falan fps artışı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz dostum. Hemen hemen aynı. 2 FPS belki oynar. O da zaten online girince erir gider. Bir oyunu online gireceksen kafadan 10 FPS aşağısını düşün. Kargaşa anında temizinden 3 saniye drop da garanti.
Adem_Can Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #8 erdowajk dedi: Hocam açık açık söyleyeyim şu andaki oyunum korsan. Sürüm farkından falan FPS artışı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kanka geliyorlar demeseydin iyiydi Artı 0 Eksi
erdowajk dedi: Hocam açık açık söyleyeyim şu andaki oyunum korsan. Sürüm farkından falan FPS artışı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kanka geliyorlar demeseydin iyiydi
KS KS erdowajk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #9 The Theseus dedi: Online giremezsin dostum o şekilde. Genişletmek için tıkla... Biliyorum orijinal alacağım. Artı 0 Eksi
The Theseus dedi: Online giremezsin dostum o şekilde. Genişletmek için tıkla... Biliyorum orijinal alacağım.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Mart 2021 #10 erdowajk dedi: Biliyorum orijinal alacağım Genişletmek için tıkla... Yukarıda düzelttim dostum kusura bakma Artı 0 Eksi
erdowajk dedi: Biliyorum orijinal alacağım Genişletmek için tıkla... Yukarıda düzelttim dostum kusura bakma