D dgknn010 Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Riski kabul ediyorum aktif kullandığım yama Online'de bazı bölümleri çevirisiz gösteriyor. Online çeviri kullanan varsa çeviri önerebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2025
Riski kabul ediyorum aktif kullandığım yama Online'de bazı bölümleri çevirisiz gösteriyor. Online çeviri kullanan varsa çeviri önerebilir mi?
wolf23 Yoctopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #2 Kanka onlionede ban yersin bu 1/yamadiye virüs indirme şansın çokfazlabu2/internette araştırısan çıkar büyük ihtimalle ama virüs yeme olasılığın yüksek
Kanka onlionede ban yersin bu 1/yamadiye virüs indirme şansın çokfazlabu2/internette araştırısan çıkar büyük ihtimalle ama virüs yeme olasılığın yüksek
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.274 Çözümler 39 Yer Caliga Hall 31 Ocak 2025 #3 dgknn010 dedi: Riski kabul ediyorum aktif kullandığım yama Online'de bazı bölümleri çevirisiz gösteriyor. Online çeviri kullanan varsa çeviri önerebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Online da yama kullanmanızı önermiyorum ban riski teşkil edebilir.
dgknn010 dedi: Riski kabul ediyorum aktif kullandığım yama Online'de bazı bölümleri çevirisiz gösteriyor. Online çeviri kullanan varsa çeviri önerebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Online da yama kullanmanızı önermiyorum ban riski teşkil edebilir.