Kahraman67 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 385 18 Temmuz 2023 #1 RDR 2'nin ilk önce Online olanını indireceğim daha sonra normal hikayeli olanı indirirken tekrar yükleme yapacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023
RDR 2'nin ilk önce Online olanını indireceğim daha sonra normal hikayeli olanı indirirken tekrar yükleme yapacak mı?
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 RDR2 alıp bir de üstüne RD Online mi aldınız? Hemen iade edin RDR2 zaten içinde Online bulunduruyor. Artı 0 Eksi
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 Hayır. Artı 0 Eksi
H HikmetE.022043 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 Eğer ki düz RDR2 aldıysanız sadece onu indirin içinde Online var. Ayrı olarak RDR Online aldıysanız iade edin boşuna para vermişsiniz Online için. Artı 0 Eksi
Eğer ki düz RDR2 aldıysanız sadece onu indirin içinde Online var. Ayrı olarak RDR Online aldıysanız iade edin boşuna para vermişsiniz Online için.
KS KS Kahraman67 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 385 18 Temmuz 2023 #5 ahmxtygt dedi: RDR2 alıp bir de üstüne RD Online mi aldınız? Hemen iade edin RDR2 zaten içinde Online bulunduruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır ikisinide almadım online ı arkadaşımda var oradan indirecektim daha sonradan ana oyunu kendi hesabıma alacağım. ahmxtygt dedi: RDR2 alıp bir de üstüne RD Online mi aldınız? Hemen iade edin RDR2 zaten içinde Online bulunduruyor. Genişletmek için tıkla... Online ı indirip hikayeliyi aldıktan sonra online ı silsem tüm dosyalar silinmez dimi Artı 0 Eksi
ahmxtygt dedi: RDR2 alıp bir de üstüne RD Online mi aldınız? Hemen iade edin RDR2 zaten içinde Online bulunduruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır ikisinide almadım online ı arkadaşımda var oradan indirecektim daha sonradan ana oyunu kendi hesabıma alacağım. ahmxtygt dedi: RDR2 alıp bir de üstüne RD Online mi aldınız? Hemen iade edin RDR2 zaten içinde Online bulunduruyor. Genişletmek için tıkla... Online ı indirip hikayeliyi aldıktan sonra online ı silsem tüm dosyalar silinmez dimi
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #6 Kahraman67 dedi: RDR 2'nin ilk önce Online olanını indireceğim daha sonra normal hikayeli olanı indirirken tekrar yükleme yapacak mı? Genişletmek için tıkla... Yapacak tabi ama 150 gb mi yapar yoksa 40mi bilmiyorum Artı 0 Eksi
Kahraman67 dedi: RDR 2'nin ilk önce Online olanını indireceğim daha sonra normal hikayeli olanı indirirken tekrar yükleme yapacak mı? Genişletmek için tıkla... Yapacak tabi ama 150 gb mi yapar yoksa 40mi bilmiyorum