RDR2 Online meslek açamıyorum

Sucuk123

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu çok eskiden biraz oynamıştım yani yeni başladım denebilir. Herkes gibi ilk olarak collector mesleğini açmaya çalışıyorum ama hiç altınım yok. Avcılık yaparak çok az para kazanıyorum. Arkadaşım Prime üyesi ondan mı bilmiyorum ama direkt 15 altınla başladı ve collector bag ise onda 10 altın. Posse Up'dan bounty hunter görevi yapıyorum ama çok az altın veriyor. Bir meslek açamadığım dolayısıyla para kazanamadığım için oyunun tadı kaçıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu çok eskiden biraz oynamıştım yani yeni başladım denebilir. Herkes gibi ilk olarak collector mesleğini açmaya çalışıyorum ama hiç altınım yok. Avcılık yaparak çok az para kazanıyorum. Arkadaşım Prime üyesi ondan mı bilmiyorum ama direkt 15 altınla başladı ve collector bag ise onda 10 altın. Posse Up'dan bounty hunter görevi yapıyorum ama çok az altın veriyor. Bir meslek açamadığım dolayısıyla para kazanamadığım için oyunun tadı kaçıyor.
Bounty hunter görevlerinin zorluğu var online bir şekilde tek kişi yapmak zor çünkü 5 kişiyi birden canlı bir şekilde yakalama görevleri oluyor yada efsanevi görevler oluyor günde 2 tane filan yapılıyor max onları da yapabilirsin ve yakaladığınız adamı karakolun önüne götürünce hemen vermeyin 1dk kala verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı