Hocam ben de yaşadım, modemi kapat aç yapın bende düzeldi. 1-2 dakika bekleyin tekrar açın.Steam'den Red Dead Redemption aldım. Ancak bir Social Club hesabıma Red Dead Online diğerine RDR 2 geldi. Red Dead Online girmek istediğimde 0x50060000 hatası alıyorum. Çözümü var mıdır?
Onu bilmiyorum farklı hesap nasıl oluyor tam olarak oyun stemde varsa Rockstar gelir Epicte isede Rockstar gelir yine.Peki ikisinin farklı hesaplarda olması sorun yaratır mı?
Bende anlayamadım. Oyunu aldım Steame bağlı hesapta rdr2 var. Ancak red dead online gelmemiş. Onun yerine öbür hesabıma gelmiş ps3'ün bağlı olduğu.Onu bilmiyorum farklı hesap nasıl oluyor tam olarak oyun stemde varsa Rockstar gelir Epicte isede Rockstar gelir yine.
Bilmiyorum hocam bende maalesef.Bende anlayamadım. Oyunu aldım Steame bağlı hesapta rdr2 var. Ancak red dead online gelmemiş. Onun yerine öbür hesabıma gelmiş ps3'ün bağlı olduğu.
Bunu naosl yapacağımHocam bazı internet sağlayıcılarında rockstar servisine bağlanırken sorun oluyor. Mobil veri ile bağlanmayı deneyebilirsiniz. Eğer mobilde bağlanıyorsa sorun internet sağlayıcınızla veya modemle ilgili.
2. çözüm olarak C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasına aşağıdaki satırı eklediğinizde düzelecektir.
23.201.252.199 s.rsg.sc

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.