RDR2 Online Nasıl Oynanır?

MKarahan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, daha önce hiç RDR 2 oynamadim o yüzden nasıl oynayacağımı bilmiyorum. Nereye gitmem gerekiyor ne yapmam gerekiyor hiçbir bilgim yok boş boş dolanıyorum anca. Sıfırdan öğrenebilecegim bir video var mi? Ya da buradan da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Tavsiyem önce oyunu bitir sonra Online kısma başla. Temel mekanikleri ve dünyayı öğrenirsin. İnternette videolar mevcut bu arada. RDR2 Online için rehberler mevcut.
Türkçe olarak sadece oyunu bilenler için anlatıyorlar gibi geldi. O zaman önce story mod bitireyim dediğiniz gibi. Kaç saat sürüyor

Tavsiyem önce oyunu bitir sonra Online kısma başla. Temel mekanikleri ve dünyayı öğrenirsin. İnternette videolar mevcut bu arada. RDR2 Online için rehberler mevcut.
Bir de Türkçe Yama kullanmam oyundan banlanmama sebep olur mu?

Son düzenleme:
Türkçe olarak sadece oyunu bilenler için anlatıyorlar gibi geldi. O zaman önce story mod bitireyim dediğiniz gibi. Kaç saat sürüyor

Türkçe yama ile online moduna giremezsiniz. Türkçe yamayı kaldırmanız gerekir.

Oynayış hızına göre ve yaptıklarına göre değişir. Sen direkt olarak sadece ana görevleri yaparsan 45 saat gibi bitirirsin gibi.
Oyun dosyalarının içinde herhangi başka bir dosya olursa Online moda giremezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı