RDR2 Online nasıldır?

Tuna00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda RDR2 story Mode'da chapter 6 ya girdim. Oyunun bitmesine az kaldı ve bitince Online'ı denemek istiyorum. Birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

İlk sorularım hikaye moduyla ilgili;

1- Oyunda ev alabiliyor muyuz?

2- Oyun bitince ne oluyor sadece serbest dolaşmaktan mı ibaret?

3- Oyun bitince elimizde iyi miktarda para kalıyor mu? Bende şu an 600-700 dolar arası var oyun bitmeden sağlam bir soygun var mı?

4- Oyun bittikten sonra hala hikaye modunu oynamama değecek kadar gizemli şeyler, detaylar, yan görevler var mı?

5- Parayı nerede ve en güzel şekilde nasıl harcarız?

Gelelim Online tarafındaki sorularıma;

1- Oyun GTA 5 gibi bir sunucuda ve hikaye modundaki aynı haritada 20-30 kişiyle mi oynanıyor?

2- Oyun hikaye modundaki olaylar ve marketler gibi şeylerle aynı mı yoksa Online tarafında daha fazla şey var mı?

3- Başka insanlarla beraber soygun yapabiliyor muyuz?

4- Sıfırdan başlamak çok zor mu? Online'ı 30 Ağustosa kadar oynayabilirim o tarihe kadar iyi bir hesap oluşturabilir miyim? Hem silah hem de para açısından.

5- Bounty ve wanted olayı Online için de geçerli mi?

6- Oyunda işe girip para kazanabilir miyiz? Örneğin post Office gibi bir yerde tren bileti satmak ya da bounty ödemesi almak gibi.

Not: Hepsine cevap verirseniz çok sevinirim. Kısaca 1- evet, 2- hayır şeklinde yazsanız bile yeterli iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

1-Hayır
2-Evet kalan yan görevler falan var
3-Evet
4-Kişiye göre değişir bence yok.
5-İstediğin gibi.
1-evet
2- daha fazla öge var
3-bilmiyorum denemedim.
4-belki
5-Evet
6-Evet

1-Hayır
2-Evet kalan yan görevler falan var
3-Evet
4-Kişiye göre değişir bence yok.
5-İstediğin gibi.
1-evet
2- daha fazla öge var
3-bilmiyorum denemedim.
4-belki
5-Evet
6-Evet
Hikaye bitince direkt online mı geçeyim o zaman. Hikayede bir olay kalmıyorsa eğer.

Hikaye bitince direkt Online mı geçeyim o zaman. Hikayede bir olay kalmıyorsa eğer.

Aslında mod kurup eğlenebilirsin. Online modda herkes hile zevk alarak oynama ihtimalin düşük. Tek başınada sarar mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…